Jak se vyznat v Irsku - First AID(S)© - předpověď počasí v destinaci
8.4.2025 - Úterý
05:00
|
7,9°C
|
Vítr: 2m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 27% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
5,5°C
|
Vítr: 1.81m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
11,4°C
|
Vítr: 2.31m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
14,7°C
|
Vítr: 3.25m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
15,8°C
|
Vítr: 2.5m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
14,8°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
9,5°C
|
Vítr: 1.41m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 58% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
9.4.2025 - Středa
02:00
|
7,7°C
|
Vítr: 0.56m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 35% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
6,8°C
|
Vítr: 1.07m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 23% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
5,1°C
|
Vítr: 1.35m/s | |
Tlak: 1030hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
10,6°C
|
Vítr: 1.47m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
15,9°C
|
Vítr: 2.44m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
17,6°C
|
Vítr: 3.08m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
15,9°C
|
Vítr: 1.83m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
9,4°C
|
Vítr: 2.16m/s | |
Tlak: 1033hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10.4.2025 - Čtvrtek
02:00
|
6,7°C
|
Vítr: 1.05m/s | |
Tlak: 1034hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
5,7°C
|
Vítr: 0.85m/s | |
Tlak: 1034hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
5,3°C
|
Vítr: 1.01m/s | |
Tlak: 1034hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
11,6°C
|
Vítr: 1.09m/s | |
Tlak: 1034hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
16,8°C
|
Vítr: 0.67m/s | |
Tlak: 1033hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,2°C
|
Vítr: 0.06m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
14,3°C
|
Vítr: 3.02m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
8,4°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11.4.2025 - Pátek
02:00
|
7,1°C
|
Vítr: 1.37m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
6,3°C
|
Vítr: 0.45m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 50% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
5,6°C
|
Vítr: 0.32m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 64% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
11,9°C
|
Vítr: 0.5m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
16,7°C
|
Vítr: 0.91m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,4°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
16,3°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

(II. doplněné přepracované a upracované vydání Honzíkovy cesty) “Následující rady a doporučení jsou nezávazná. Autor textu neručí za škody vzniklé v souvislosti s jejich nepochopením, neodbornou aplikací čí užíváním vůbec. Pokud vaše problémy přetrvávají, obraťte se na jakéhokoliv správce sítě, lékaře či lékárníka. © Všechna práva vyzrazena !“ Tak trochu netradiční pohled na Irsko a Iry. Začíná vycházet od 5.4.2005 . Obsah cestopisu Jak se vyznat v Irsku 1 – Přílet, První dojmy, Teorie...
Číst celý článekNejnovější článek
O česko-taiwanské kuchyni, aneb kdo všechno je milovníkem ku-řízků a knedlíků?

Kam dále?
Reklama