Jak se vyznat v Irsku – část 4 - předpověď počasí v destinaci
1.4.2025 - Úterý
23:00
|
12,0°C
|
Vítr: 5.17m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
2.4.2025 - Středa
02:00
|
10,7°C
|
Vítr: 5.64m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
8,8°C
|
Vítr: 4.77m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 19% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
5,5°C
|
Vítr: 3.64m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 18% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
9,8°C
|
Vítr: 5.28m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
13,1°C
|
Vítr: 5.46m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
14,4°C
|
Vítr: 5.26m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
11,5°C
|
Vítr: 3.96m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
6,9°C
|
Vítr: 2.86m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.4.2025 - Čtvrtek
02:00
|
5,3°C
|
Vítr: 2.57m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
4,2°C
|
Vítr: 2.54m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
3,8°C
|
Vítr: 2.89m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
9,4°C
|
Vítr: 4.65m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 36% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
14,0°C
|
Vítr: 6.71m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 49% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
12,8°C
|
Vítr: 6.48m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,68 mm |
20:00
|
11,9°C
|
Vítr: 5.74m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
23:00
|
9,3°C
|
Vítr: 4.2m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,24 mm |
4.4.2025 - Pátek
02:00
|
10,1°C
|
Vítr: 4.9m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 89% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,1°C
|
Vítr: 6.34m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
08:00
|
11,3°C
|
Vítr: 6.48m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
11,9°C
|
Vítr: 4.29m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
14,1°C
|
Vítr: 5.24m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
14,8°C
|
Vítr: 5.02m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
12,5°C
|
Vítr: 3.82m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
11,5°C
|
Vítr: 2.81m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
5.4.2025 - Sobota
02:00
|
9,2°C
|
Vítr: 3.33m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
9,6°C
|
Vítr: 4.01m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
7,8°C
|
Vítr: 3.42m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
10,6°C
|
Vítr: 4.52m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
14,5°C
|
Vítr: 6.05m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Irské gurmánství Že ze stejných potravin vznikají vařením a úpravou různá jídla, zní celkem logicky. Že ale z různých potravin nakonec vzniknou vždycky jenom hranolky je záhadou. Irové kompletně převzali neřesti britské kuchyně, která vyniká tím, že kombinuje nekombinovatelné, vše důkladně rozvaří, ale hlavně to všechno nakonec musí být bez chuti. To Irové rychle zvládli a šli ještě o krok dál. Místo koření používají hranolky. Kdo si teď představil talíř pocukrovaný hranolkami tak, že není...
Číst celý článek