Jak se vyznat v Irsku – část 4 - předpověď počasí v destinaci

18.11.2025 - Úterý

19:00
9,0°C
Vítr: 4.86m/s
Tlak: 1017hPa
Vlhkost: 71%
Oblačnost: 75%
Srážky [3h]: 0,14 mm
22:00
8,3°C
Vítr: 4.39m/s
Tlak: 1017hPa
Vlhkost: 74%
Oblačnost: 69%
Srážky [3h]: beze srážek

19.11.2025 - Středa

01:00
6,5°C
Vítr: 5.64m/s
Tlak: 1018hPa
Vlhkost: 80%
Oblačnost: 68%
Srážky [3h]: 0,10 mm
04:00
3,7°C
Vítr: 6.18m/s
Tlak: 1021hPa
Vlhkost: 76%
Oblačnost: 99%
Srážky [3h]: 0,17 mm
07:00
2,3°C
Vítr: 4.29m/s
Tlak: 1022hPa
Vlhkost: 78%
Oblačnost: 54%
Srážky [3h]: beze srážek
10:00
2,6°C
Vítr: 3.86m/s
Tlak: 1024hPa
Vlhkost: 79%
Oblačnost: 10%
Srážky [3h]: beze srážek
13:00
5,2°C
Vítr: 6.06m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 72%
Oblačnost: 20%
Srážky [3h]: beze srážek
16:00
4,9°C
Vítr: 5.67m/s
Tlak: 1024hPa
Vlhkost: 69%
Oblačnost: 68%
Srážky [3h]: 0,15 mm
19:00
2,1°C
Vítr: 3.3m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 77%
Oblačnost: 58%
Srážky [3h]: beze srážek
22:00
0,9°C
Vítr: 2.24m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 84%
Oblačnost: 13%
Srážky [3h]: beze srážek

20.11.2025 - Čtvrtek

01:00
0,6°C
Vítr: 2.06m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 85%
Oblačnost: 11%
Srážky [3h]: beze srážek
04:00
0,7°C
Vítr: 1.98m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 83%
Oblačnost: 11%
Srážky [3h]: beze srážek
07:00
0,7°C
Vítr: 1.53m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 86%
Oblačnost: 9%
Srážky [3h]: beze srážek
10:00
1,6°C
Vítr: 1.59m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 83%
Oblačnost: 43%
Srážky [3h]: beze srážek
13:00
5,5°C
Vítr: 2.97m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 69%
Oblačnost: 40%
Srážky [3h]: beze srážek
16:00
5,4°C
Vítr: 1.87m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 76%
Oblačnost: 38%
Srážky [3h]: beze srážek
19:00
1,8°C
Vítr: 1.48m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 86%
Oblačnost: 58%
Srážky [3h]: beze srážek
22:00
1,4°C
Vítr: 1.45m/s
Tlak: 1027hPa
Vlhkost: 84%
Oblačnost: 85%
Srážky [3h]: beze srážek

21.11.2025 - Pátek

01:00
1,2°C
Vítr: 1.04m/s
Tlak: 1027hPa
Vlhkost: 82%
Oblačnost: 93%
Srážky [3h]: beze srážek
04:00
1,6°C
Vítr: 1.33m/s
Tlak: 1027hPa
Vlhkost: 81%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
07:00
2,1°C
Vítr: 1.71m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 79%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
10:00
2,2°C
Vítr: 2.48m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 82%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
13:00
3,9°C
Vítr: 3.61m/s
Tlak: 1023hPa
Vlhkost: 84%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: 0,15 mm
16:00
5,2°C
Vítr: 4.65m/s
Tlak: 1020hPa
Vlhkost: 96%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: 1,16 mm
19:00
7,5°C
Vítr: 4.26m/s
Tlak: 1018hPa
Vlhkost: 96%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: 3,69 mm
22:00
4,7°C
Vítr: 2.39m/s
Tlak: 1019hPa
Vlhkost: 99%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek

22.11.2025 - Sobota

01:00
6,6°C
Vítr: 2.17m/s
Tlak: 1018hPa
Vlhkost: 91%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
04:00
5,0°C
Vítr: 1.78m/s
Tlak: 1017hPa
Vlhkost: 92%
Oblačnost: 99%
Srážky [3h]: beze srážek
07:00
4,7°C
Vítr: 1.44m/s
Tlak: 1016hPa
Vlhkost: 92%
Oblačnost: 99%
Srážky [3h]: beze srážek
10:00
5,2°C
Vítr: 1.37m/s
Tlak: 1015hPa
Vlhkost: 93%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek

Jak se vyznat v Irsku – část 4

Irské gurmánství Že ze stejných potravin vznikají vařením a úpravou různá jídla, zní celkem logicky. Že ale z různých potravin nakonec vzniknou vždycky jenom hranolky je záhadou. Irové kompletně převzali neřesti britské kuchyně, která vyniká tím, že kombinuje nekombinovatelné, vše důkladně rozvaří, ale hlavně to všechno nakonec musí být bez chuti. To Irové rychle zvládli a šli ještě o krok dál. Místo koření používají hranolky. Kdo si teď představil talíř pocukrovaný hranolkami tak, že není...

Číst celý článek