Jak se vyznat v Irsku – část 4 - předpověď počasí v destinaci

24.3.2025 - Pondělí

04:00
3,3°C
Vítr: 1.62m/s
Tlak: 1019hPa
Vlhkost: 87%
Oblačnost: 11%
Srážky [3h]: beze srážek
07:00
1,7°C
Vítr: 1.01m/s
Tlak: 1021hPa
Vlhkost: 91%
Oblačnost: 11%
Srážky [3h]: beze srážek
10:00
6,7°C
Vítr: 0.56m/s
Tlak: 1022hPa
Vlhkost: 75%
Oblačnost: 44%
Srážky [3h]: beze srážek
13:00
11,5°C
Vítr: 1.92m/s
Tlak: 1022hPa
Vlhkost: 59%
Oblačnost: 58%
Srážky [3h]: beze srážek
16:00
12,1°C
Vítr: 3.59m/s
Tlak: 1022hPa
Vlhkost: 62%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
19:00
8,9°C
Vítr: 2.26m/s
Tlak: 1023hPa
Vlhkost: 80%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
22:00
7,8°C
Vítr: 1.65m/s
Tlak: 1024hPa
Vlhkost: 83%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek

25.3.2025 - Úterý

01:00
8,8°C
Vítr: 1.82m/s
Tlak: 1024hPa
Vlhkost: 84%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
04:00
9,0°C
Vítr: 1.79m/s
Tlak: 1023hPa
Vlhkost: 92%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: 0,14 mm
07:00
9,6°C
Vítr: 1.84m/s
Tlak: 1023hPa
Vlhkost: 99%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
10:00
11,5°C
Vítr: 2.35m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 85%
Oblačnost: 73%
Srážky [3h]: beze srážek
13:00
14,5°C
Vítr: 2.92m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 69%
Oblačnost: 44%
Srážky [3h]: beze srážek
16:00
14,4°C
Vítr: 3.54m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 66%
Oblačnost: bez mraků
Srážky [3h]: beze srážek
19:00
11,1°C
Vítr: 2.2m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 83%
Oblačnost: 1%
Srážky [3h]: beze srážek
22:00
6,2°C
Vítr: 1.94m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 93%
Oblačnost: 19%
Srážky [3h]: beze srážek

26.3.2025 - Středa

01:00
5,0°C
Vítr: 0.92m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 93%
Oblačnost: 17%
Srážky [3h]: beze srážek
04:00
4,5°C
Vítr: 0.99m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 93%
Oblačnost: 22%
Srážky [3h]: beze srážek
07:00
4,6°C
Vítr: 1.38m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 93%
Oblačnost: 61%
Srážky [3h]: beze srážek
10:00
9,1°C
Vítr: 1.46m/s
Tlak: 1026hPa
Vlhkost: 83%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
13:00
14,7°C
Vítr: 2.88m/s
Tlak: 1025hPa
Vlhkost: 72%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
16:00
14,8°C
Vítr: 3.64m/s
Tlak: 1024hPa
Vlhkost: 78%
Oblačnost: 99%
Srážky [3h]: 0,11 mm
19:00
13,3°C
Vítr: 3.45m/s
Tlak: 1023hPa
Vlhkost: 86%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
22:00
11,8°C
Vítr: 3.47m/s
Tlak: 1023hPa
Vlhkost: 94%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek

27.3.2025 - Čtvrtek

01:00
11,5°C
Vítr: 3.89m/s
Tlak: 1023hPa
Vlhkost: 97%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
04:00
10,3°C
Vítr: 2.93m/s
Tlak: 1022hPa
Vlhkost: 95%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: 0,10 mm
07:00
8,3°C
Vítr: 1.89m/s
Tlak: 1022hPa
Vlhkost: 98%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
10:00
10,5°C
Vítr: 3.84m/s
Tlak: 1021hPa
Vlhkost: 82%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
13:00
11,3°C
Vítr: 6.26m/s
Tlak: 1019hPa
Vlhkost: 73%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek
16:00
11,3°C
Vítr: 5.73m/s
Tlak: 1016hPa
Vlhkost: 73%
Oblačnost: 100%
Srážky [3h]: beze srážek

Jak se vyznat v Irsku – část 4

Irské gurmánství Že ze stejných potravin vznikají vařením a úpravou různá jídla, zní celkem logicky. Že ale z různých potravin nakonec vzniknou vždycky jenom hranolky je záhadou. Irové kompletně převzali neřesti britské kuchyně, která vyniká tím, že kombinuje nekombinovatelné, vše důkladně rozvaří, ale hlavně to všechno nakonec musí být bez chuti. To Irové rychle zvládli a šli ještě o krok dál. Místo koření používají hranolky. Kdo si teď představil talíř pocukrovaný hranolkami tak, že není...

Číst celý článek
Booking.com