8 věcí, které najdeme v Thajsku, ale v Česku jen těžko - předpověď počasí v destinaci
1.9.2025 - Pondělí
23:00
|
28,1°C
|
Vítr: 2.43m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
2.9.2025 - Úterý
02:00
|
27,9°C
|
Vítr: 1.94m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
30,2°C
|
Vítr: 3.14m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
08:00
|
33,1°C
|
Vítr: 3.41m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
30,7°C
|
Vítr: 4.99m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,24 mm |
14:00
|
29,9°C
|
Vítr: 4.62m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 0,11 mm |
17:00
|
26,8°C
|
Vítr: 3.41m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,08 mm |
20:00
|
26,4°C
|
Vítr: 3.2m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,17 mm |
23:00
|
26,2°C
|
Vítr: 2.94m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.9.2025 - Středa
02:00
|
25,9°C
|
Vítr: 2.78m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,23 mm |
05:00
|
28,1°C
|
Vítr: 3.83m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
31,2°C
|
Vítr: 4.96m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,42 mm |
11:00
|
29,3°C
|
Vítr: 5.2m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
14:00
|
27,8°C
|
Vítr: 3.49m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,5°C
|
Vítr: 2.49m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,0°C
|
Vítr: 2.37m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,2°C
|
Vítr: 2.13m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,18 mm |
4.9.2025 - Čtvrtek
02:00
|
26,4°C
|
Vítr: 1.89m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
27,9°C
|
Vítr: 1.61m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
32,0°C
|
Vítr: 2.57m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
31,4°C
|
Vítr: 3.59m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,14 mm |
14:00
|
29,2°C
|
Vítr: 4m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,11 mm |
17:00
|
27,9°C
|
Vítr: 2.97m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 2,32 mm |
20:00
|
27,3°C
|
Vítr: 2.59m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 2,52 mm |
23:00
|
26,4°C
|
Vítr: 2.99m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,34 mm |
5.9.2025 - Pátek
02:00
|
26,3°C
|
Vítr: 2.31m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,35 mm |
05:00
|
29,8°C
|
Vítr: 2.72m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
33,3°C
|
Vítr: 2.26m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,9°C
|
Vítr: 5.39m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: 0,43 mm |
14:00
|
28,2°C
|
Vítr: 5.18m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 2,29 mm |

Thajsko je plné, pro nás Středoevropany, překvapujících zvyků a tradic, které v Česku můžeme vypozorovat jen výjimečně. V dnešním článku se dozvíte o osmi takových. Avšak vzhledem k obrovské odlišnosti obou zemí, můžeme bez rozmyslu tvrdit že seznam takových výstředností by měl být ještě mnohem delší. 1) Pálivé místo slaného V České Republice je jedním z nejpoužívanějších surovin v kuchyni ona vzácná sůl, která už v minulosti, jak známe z pohádky od Boženy Němcové, patřila mezi ty, jež...
Číst celý článek