Světové chutě - kuchyně Sicílie - předpověď počasí v destinaci
5.6.2025 - Čtvrtek
08:00
|
21,1°C
|
Vítr: 1.19m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
24,0°C
|
Vítr: 1.96m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 45% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,4°C
|
Vítr: 1.76m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
26,8°C
|
Vítr: 2.23m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
25,2°C
|
Vítr: 2.42m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
22,9°C
|
Vítr: 1.99m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
6.6.2025 - Pátek
02:00
|
22,8°C
|
Vítr: 1.61m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
22,8°C
|
Vítr: 0.31m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
25,5°C
|
Vítr: 1.66m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 47% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,3°C
|
Vítr: 2.11m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
30,5°C
|
Vítr: 2.4m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
29,6°C
|
Vítr: 2.44m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
25,5°C
|
Vítr: 2.58m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
24,2°C
|
Vítr: 2.44m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
7.6.2025 - Sobota
02:00
|
23,6°C
|
Vítr: 1.48m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
23,5°C
|
Vítr: 1m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
27,6°C
|
Vítr: 0.15m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
30,8°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
32,3°C
|
Vítr: 0.42m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
30,6°C
|
Vítr: 1.03m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,3°C
|
Vítr: 1.82m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
25,1°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
8.6.2025 - Neděle
02:00
|
24,9°C
|
Vítr: 1.37m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
24,5°C
|
Vítr: 0.57m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
27,7°C
|
Vítr: 0.84m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
30,3°C
|
Vítr: 2.08m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 40% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
30,4°C
|
Vítr: 2.56m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
29,7°C
|
Vítr: 2.21m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,2°C
|
Vítr: 1.44m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Jaká je vlastně sicilská kuchyně? Na jaké chutě se zde můžete těšit? Tipy na ty nejlepší restaurace? Jaká jídla patří mezi ty nejoblíbenější? A o mnoha dalších zajímavostech ze sicilské gastronomie se dočtete níže. Sicilská kuchyně je velmi rozmanitá a pestrá. V jejích chutích se odráží mísení nejrůznějších kultur, které se v minulosti na Sicílii objevovaly. Zdejší kuchyně je ovlivněna kuchyní řeckou, španělskou, arabskou, francouzskou i africkou. Zároveň je ovlivněna polohou ostrova ve...
Číst celý článek