Světové chutě - kuchyně Sicílie - předpověď počasí v destinaci
24.4.2025 - Čtvrtek
08:00
|
16,9°C
|
Vítr: 3.98m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
17,7°C
|
Vítr: 4.76m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
19,5°C
|
Vítr: 5.61m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
19,0°C
|
Vítr: 9.71m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: 0,24 mm |
20:00
|
16,4°C
|
Vítr: 8.64m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: 0,27 mm |
23:00
|
13,8°C
|
Vítr: 5.34m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.4.2025 - Pátek
02:00
|
13,0°C
|
Vítr: 4.74m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
14,3°C
|
Vítr: 3.86m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 18% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
08:00
|
15,8°C
|
Vítr: 3.4m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
11:00
|
18,4°C
|
Vítr: 4.4m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 31% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
19,6°C
|
Vítr: 4.54m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,7°C
|
Vítr: 5.05m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
14,8°C
|
Vítr: 2.76m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
14,2°C
|
Vítr: 1.57m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
26.4.2025 - Sobota
02:00
|
13,5°C
|
Vítr: 1.41m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
12,8°C
|
Vítr: 0.95m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
15,3°C
|
Vítr: 0.04m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
18,3°C
|
Vítr: 2.55m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
19,3°C
|
Vítr: 3.2m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,5°C
|
Vítr: 2.92m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 31% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
14,4°C
|
Vítr: 1.88m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
13,2°C
|
Vítr: 2.25m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 28% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
27.4.2025 - Neděle
02:00
|
13,3°C
|
Vítr: 2.05m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 64% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
13,6°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
16,0°C
|
Vítr: 1.5m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
19,9°C
|
Vítr: 1.05m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 46% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
20,3°C
|
Vítr: 2.85m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
16,8°C
|
Vítr: 0.83m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
16,2°C
|
Vítr: 0.99m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 84% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
16,0°C
|
Vítr: 1.71m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Jaká je vlastně sicilská kuchyně? Na jaké chutě se zde můžete těšit? Tipy na ty nejlepší restaurace? Jaká jídla patří mezi ty nejoblíbenější? A o mnoha dalších zajímavostech ze sicilské gastronomie se dočtete níže. Sicilská kuchyně je velmi rozmanitá a pestrá. V jejích chutích se odráží mísení nejrůznějších kultur, které se v minulosti na Sicílii objevovaly. Zdejší kuchyně je ovlivněna kuchyní řeckou, španělskou, arabskou, francouzskou i africkou. Zároveň je ovlivněna polohou ostrova ve...
Číst celý článek