Lanýže Karlić, to je pochoutka ze středu Istrie - předpověď počasí v destinaci
22.12.2024 - Neděle
13:00
|
8,2°C
|
Vítr: 3.79m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
7,1°C
|
Vítr: 3.26m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 0,23 mm |
19:00
|
6,8°C
|
Vítr: 4.62m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,57 mm |
22:00
|
6,9°C
|
Vítr: 3.46m/s | |
Tlak: 999hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 9,13 mm |
23.12.2024 - Pondělí
01:00
|
3,1°C
|
Vítr: 4.26m/s | |
Tlak: 996hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 18,82 mm |
04:00
|
3,7°C
|
Vítr: 9.8m/s | |
Tlak: 998hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
3,4°C
|
Vítr: 4.35m/s | |
Tlak: 1001hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
3,8°C
|
Vítr: 6.29m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
4,8°C
|
Vítr: 4.68m/s | |
Tlak: 1002hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
4,0°C
|
Vítr: 3.7m/s | |
Tlak: 1004hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
2,8°C
|
Vítr: 1.91m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
2,2°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.12.2024 - Úterý
01:00
|
1,5°C
|
Vítr: 1.42m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
3,6°C
|
Vítr: 4.18m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
2,0°C
|
Vítr: 2.58m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
5,0°C
|
Vítr: 3.69m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
5,8°C
|
Vítr: 2.82m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 85% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
4,3°C
|
Vítr: 2.1m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
4,5°C
|
Vítr: 3.71m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
4,8°C
|
Vítr: 4.34m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.12.2024 - Středa
01:00
|
1,2°C
|
Vítr: 1.33m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
2,2°C
|
Vítr: 3.66m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
1,0°C
|
Vítr: 2.48m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
6,2°C
|
Vítr: 3.04m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
8,8°C
|
Vítr: 2.57m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
4,2°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
1,5°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1030hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
1,0°C
|
Vítr: 1.85m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
26.12.2024 - Čtvrtek
01:00
|
0,8°C
|
Vítr: 1.44m/s | |
Tlak: 1030hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
0,8°C
|
Vítr: 1.79m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Lanýže, už jste je někdy ochutnali? Pro mnoho gurmánů byly v minulosti nedostupné, dnes už je jejich poptávka naplněna trochu více – pořád ale na českých stolech hrají spíše druhé housle, za jinými delikatesami. A není to škoda, Antone Pavloviči? Zvláště pokud obecně v gastronomii platí, podobně jako třeba při cestování, kolik různých chutí jsi už v životě poznal, tolikrát jsi člověkem. Necháte se zlákat na prohlídku rodinné farmy Karlić? Lanýže Karlić v Paladini (Buzet -...
Číst celý článek