Jeruzalemská oblast - tradice slovinského vína - předpověď počasí v destinaci
2.4.2025 - Středa
08:00
|
7,3°C
|
Vítr: 2.75m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
10,8°C
|
Vítr: 3.96m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 58% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
14,4°C
|
Vítr: 3.15m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: 0,12 mm |
17:00
|
15,2°C
|
Vítr: 2.5m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,11 mm |
20:00
|
12,4°C
|
Vítr: 1.75m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
9,2°C
|
Vítr: 3.17m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.4.2025 - Čtvrtek
02:00
|
8,5°C
|
Vítr: 2.92m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
8,2°C
|
Vítr: 1.49m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,12 mm |
08:00
|
8,4°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
10,4°C
|
Vítr: 3m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
15,5°C
|
Vítr: 3.42m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
15,9°C
|
Vítr: 2.92m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 30% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
10,1°C
|
Vítr: 1.23m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 24% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
8,4°C
|
Vítr: 1.26m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 19% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
4.4.2025 - Pátek
02:00
|
6,6°C
|
Vítr: 1.97m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
5,8°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
7,9°C
|
Vítr: 1.63m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
14,3°C
|
Vítr: 3.1m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 16% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
15,7°C
|
Vítr: 3.56m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 32% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
15,8°C
|
Vítr: 3.05m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: 74% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
10,4°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 55% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
8,5°C
|
Vítr: 1.66m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
5.4.2025 - Sobota
02:00
|
7,3°C
|
Vítr: 1.78m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
6,5°C
|
Vítr: 2.09m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
8,8°C
|
Vítr: 1.75m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 55% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
15,6°C
|
Vítr: 2.6m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,7°C
|
Vítr: 2.29m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
14,2°C
|
Vítr: 6.74m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
10,0°C
|
Vítr: 5.16m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
6,4°C
|
Vítr: 4.08m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Nedaleko městečka Ptuj ve východním Slovinsku se směrem k chorvatské hranici nachází stará vinařská oblast ve vrchovině Haloze. Nachází se tady jedna z nejmalebnějších slovinských vinařských cest, tradiční vinařskou cesta Ormož – Ljutomer. Je to skvělé místo pro milovníky vína, kteří ve zdejších vinných sklípcích mohou objevovat skvělá slovinská vína. Asi 3 kilometry od hranice leží městečko Ormož. Je známé především jako místo nejtěžších bojů v roce 1991 mezi slovinskými jednotkami a...
Číst celý článek