To be or not to be in New York? (část 1.) - předpověď počasí v destinaci
31.5.2025 - Sobota
11:00
|
16,4°C
|
Vítr: 1.61m/s | |
Tlak: 989hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,23 mm |
14:00
|
15,8°C
|
Vítr: 7.66m/s | |
Tlak: 989hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,67 mm |
17:00
|
15,5°C
|
Vítr: 7.14m/s | |
Tlak: 990hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,68 mm |
20:00
|
19,8°C
|
Vítr: 6.98m/s | |
Tlak: 992hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,26 mm |
23:00
|
17,2°C
|
Vítr: 7.21m/s | |
Tlak: 994hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
1.6.2025 - Neděle
02:00
|
12,2°C
|
Vítr: 7.12m/s | |
Tlak: 997hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
12,8°C
|
Vítr: 4.57m/s | |
Tlak: 999hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
11,8°C
|
Vítr: 5.06m/s | |
Tlak: 1001hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
11,2°C
|
Vítr: 6.64m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
12,5°C
|
Vítr: 4.78m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
16,4°C
|
Vítr: 5.81m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 40% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
18,7°C
|
Vítr: 5.35m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 69% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
20,4°C
|
Vítr: 6.04m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
2.6.2025 - Pondělí
02:00
|
18,4°C
|
Vítr: 5.31m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 45% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
15,3°C
|
Vítr: 2.23m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 50% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
08:00
|
14,5°C
|
Vítr: 2.06m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 66% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
12,8°C
|
Vítr: 1.92m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
14,6°C
|
Vítr: 2.89m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 89% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
19,0°C
|
Vítr: 2.87m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
22,2°C
|
Vítr: 3.24m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: 21% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
23,6°C
|
Vítr: 5.32m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 26% | |
Oblačnost: 36% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.6.2025 - Úterý
02:00
|
20,9°C
|
Vítr: 4.2m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 22% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
18,5°C
|
Vítr: 5.04m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 38% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
15,8°C
|
Vítr: 2.93m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 64% | |
Srážky [3h]: 1,64 mm |
11:00
|
15,3°C
|
Vítr: 1.99m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
17,3°C
|
Vítr: 1.93m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
22,6°C
|
Vítr: 1.93m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,6°C
|
Vítr: 1.31m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,9°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
4.6.2025 - Středa
02:00
|
21,8°C
|
Vítr: 4.77m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 32% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Bílé tričko, černé střevíčky a taktéž kalhoty in black. Nástup ve 4h odpoledne. Jaké to bude, zvládnu to?Budu všemu rozumět? Kdo ví, kdo mi na to odpoví?A vzhůru na palubu pracovního procesu alá servírka afghánského kebab housu.Vůně kebabu, orientálního koření se line z kuchyně všemi kouty. Rytmy Afghanistánu rozechvívají mou duši osamělého poutníka z daleké Evropy ve spárech tak odlišné kultury.Majitel-muž, číšník-muž, kuchaři-jak jinak než chlapi. Zkrátka a dobře, posádka trošku jednolitá,...
Číst celý článek