Charga - cestou na jih - předpověď počasí v destinaci
19.1.2025 - Neděle
01:00
|
15,6°C
|
Vítr: 3.92m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 31% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
15,2°C
|
Vítr: 3.83m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 62% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
15,5°C
|
Vítr: 3.89m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
22,8°C
|
Vítr: 6.57m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 17% | |
Oblačnost: 38% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
26,8°C
|
Vítr: 6.89m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 11% | |
Oblačnost: 64% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
23,9°C
|
Vítr: 6.44m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 15% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
19,5°C
|
Vítr: 4.01m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 21% | |
Oblačnost: 78% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
17,0°C
|
Vítr: 4.1m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 27% | |
Oblačnost: 49% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20.1.2025 - Pondělí
01:00
|
15,7°C
|
Vítr: 3.47m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
14,9°C
|
Vítr: 3.35m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 50% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
16,5°C
|
Vítr: 3.45m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
23,5°C
|
Vítr: 5.61m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 21% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
27,5°C
|
Vítr: 5.99m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 16% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
24,2°C
|
Vítr: 5.49m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 21% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
20,1°C
|
Vítr: 4.13m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
18,2°C
|
Vítr: 3.86m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
21.1.2025 - Úterý
01:00
|
17,1°C
|
Vítr: 3.83m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
16,1°C
|
Vítr: 3.44m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
17,0°C
|
Vítr: 3.28m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
23,9°C
|
Vítr: 6.54m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 20% | |
Oblačnost: 64% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
26,4°C
|
Vítr: 7.99m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 16% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
24,2°C
|
Vítr: 6.28m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 20% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
20,1°C
|
Vítr: 4.72m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 26% | |
Oblačnost: 89% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
17,7°C
|
Vítr: 4.24m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22.1.2025 - Středa
01:00
|
16,1°C
|
Vítr: 3.91m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
15,0°C
|
Vítr: 3.64m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
16,2°C
|
Vítr: 3.54m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 40% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
22,6°C
|
Vítr: 5.9m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
25,6°C
|
Vítr: 6.25m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 23% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
23,2°C
|
Vítr: 6.16m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
V poslední ze Západních oáz na naší cestě jsme se jen na chvíli zastavili při cestě z Dachly do Luxoru. Charga je největší egyptskou oázou a je to spíš větší město. Místo kudy kdysi proudily zástupy karavan ale již ničím nepřipomíná. Oáza je dnes hlavním centrem Nového údolí. Kdysi byla oáza zastávko na tzv. čtyřicetidenní cestě“ ze Súdánu do Egypta. Hlavním městem oázy je Al Charga, kde se zastavujeme na jídlo. V Charze jsme si dali skvělé pečené ryby, vynikající egyptský chléb a banány z...
Číst celý článek