Štěpa ze světa 38 – Probolinggo cesta na Mt. Bromo (Indonésie) - předpověď počasí v destinaci
22.1.2025 - Středa
13:00
|
25,5°C
|
Vítr: 1.14m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 2,53 mm |
16:00
|
25,3°C
|
Vítr: 1.45m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 1,75 mm |
19:00
|
24,8°C
|
Vítr: 0.83m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,60 mm |
22:00
|
24,4°C
|
Vítr: 1.42m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,37 mm |
23.1.2025 - Čtvrtek
01:00
|
24,1°C
|
Vítr: 1.24m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,76 mm |
04:00
|
25,4°C
|
Vítr: 0.81m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,21 mm |
07:00
|
26,5°C
|
Vítr: 0.84m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,42 mm |
10:00
|
26,6°C
|
Vítr: 0.74m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,18 mm |
13:00
|
24,9°C
|
Vítr: 0.66m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,78 mm |
16:00
|
24,9°C
|
Vítr: 1.14m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,86 mm |
19:00
|
24,6°C
|
Vítr: 0.87m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,90 mm |
22:00
|
24,3°C
|
Vítr: 1.58m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,69 mm |
24.1.2025 - Pátek
01:00
|
23,9°C
|
Vítr: 1.17m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 8,13 mm |
04:00
|
25,6°C
|
Vítr: 1.01m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,69 mm |
07:00
|
28,0°C
|
Vítr: 1.35m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
26,9°C
|
Vítr: 0.87m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,62 mm |
13:00
|
25,5°C
|
Vítr: 1.11m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,01 mm |
16:00
|
24,9°C
|
Vítr: 0.89m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,60 mm |
19:00
|
24,3°C
|
Vítr: 0.82m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,87 mm |
22:00
|
24,2°C
|
Vítr: 1.08m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,75 mm |
25.1.2025 - Sobota
01:00
|
25,1°C
|
Vítr: 0.63m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,46 mm |
04:00
|
28,2°C
|
Vítr: 0.85m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,23 mm |
07:00
|
29,2°C
|
Vítr: 3.04m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
27,4°C
|
Vítr: 1.04m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,00 mm |
13:00
|
25,6°C
|
Vítr: 0.81m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 1,62 mm |
16:00
|
25,3°C
|
Vítr: 0.89m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
24,7°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
24,4°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
26.1.2025 - Neděle
01:00
|
25,8°C
|
Vítr: 0.29m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
29,5°C
|
Vítr: 1m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Drahe hotely maji vetsinou jednu vyhodu a to snidani v cene pokoje, ale tady jsem dostal snidani primo do postele. Probudili me sice o pulhodky drive nez jsem planoval, ale bylo to mile. Pekne jsem se pobalil a vyrazil na Mt. Bromo. Cestou si kupuji trs bananu a pak sedam do bema za 2000 tis. kde hned muj prvni pohled spocine na poradne fortelne zenske co koji maleho spunta, usmiva se na me a snazi se komunikovat kam jedu. Probolinggo (Indonésie) Po pravde receno me to trosku znervoznovalo,...
Číst celý článek