Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
18.9.2025 - Čtvrtek
08:00
|
26,9°C
|
Vítr: 4.6m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,9°C
|
Vítr: 6.12m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,8°C
|
Vítr: 4.71m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,4°C
|
Vítr: 4.47m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,0°C
|
Vítr: 4.09m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,4°C
|
Vítr: 4.9m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19.9.2025 - Pátek
02:00
|
25,8°C
|
Vítr: 4.03m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
25,4°C
|
Vítr: 4.22m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 22% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,1°C
|
Vítr: 5.02m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,7°C
|
Vítr: 3.97m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,2°C
|
Vítr: 5.44m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
26,6°C
|
Vítr: 6.47m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,6°C
|
Vítr: 4.08m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,7°C
|
Vítr: 4.76m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20.9.2025 - Sobota
02:00
|
26,5°C
|
Vítr: 0.25m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,3°C
|
Vítr: 0.21m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
27,0°C
|
Vítr: 1.39m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,0°C
|
Vítr: 2.18m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,6°C
|
Vítr: 2.65m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,0°C
|
Vítr: 7.28m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,0°C
|
Vítr: 7.27m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,2°C
|
Vítr: 4.67m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
21.9.2025 - Neděle
02:00
|
27,2°C
|
Vítr: 4.27m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
27,1°C
|
Vítr: 0.67m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
28,0°C
|
Vítr: 3.34m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
28,1°C
|
Vítr: 2.63m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
28,7°C
|
Vítr: 1.07m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
28,5°C
|
Vítr: 4.15m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,8°C
|
Vítr: 5.62m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,9°C
|
Vítr: 4.89m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článekNejnovější článek
Expedice za poklady Země: Minerály, drahokamy a fosilie v Ostravě

Kam dále?
Reklama