Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
22.2.2025 - Sobota
13:00
|
9,6°C
|
Vítr: 4.92m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
9,5°C
|
Vítr: 5.3m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
8,3°C
|
Vítr: 7.12m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: 1,05 mm |
22:00
|
7,4°C
|
Vítr: 3.67m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: 1,24 mm |
23.2.2025 - Neděle
01:00
|
7,3°C
|
Vítr: 7.78m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: 0,59 mm |
04:00
|
6,7°C
|
Vítr: 7.47m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 0,70 mm |
07:00
|
6,6°C
|
Vítr: 8.02m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 0,20 mm |
10:00
|
7,3°C
|
Vítr: 6.22m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
7,5°C
|
Vítr: 5.08m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 41% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
7,5°C
|
Vítr: 2.64m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
7,4°C
|
Vítr: 3.29m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
7,3°C
|
Vítr: 2.78m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.2.2025 - Pondělí
01:00
|
7,0°C
|
Vítr: 2.24m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
6,3°C
|
Vítr: 4.33m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
07:00
|
6,0°C
|
Vítr: 2.39m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,93 mm |
10:00
|
7,8°C
|
Vítr: 6.32m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: 0,68 mm |
13:00
|
8,3°C
|
Vítr: 8.74m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: 49% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
8,6°C
|
Vítr: 9.53m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
8,4°C
|
Vítr: 6.24m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
8,0°C
|
Vítr: 4.8m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.2.2025 - Úterý
01:00
|
7,7°C
|
Vítr: 2.73m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
7,5°C
|
Vítr: 0.8m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 31% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
8,3°C
|
Vítr: 1.11m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
9,5°C
|
Vítr: 1.82m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 23% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
9,9°C
|
Vítr: 2.76m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
10,3°C
|
Vítr: 4.87m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 40% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
10,3°C
|
Vítr: 5.07m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
10,3°C
|
Vítr: 4.73m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
26.2.2025 - Středa
01:00
|
10,3°C
|
Vítr: 5.35m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
10,0°C
|
Vítr: 5.9m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek