Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
11.8.2025 - Pondělí
08:00
|
28,6°C
|
Vítr: 3m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 40% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,8°C
|
Vítr: 3.71m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 28% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
30,8°C
|
Vítr: 2.62m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
31,9°C
|
Vítr: 2.28m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
31,0°C
|
Vítr: 2.27m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
28,3°C
|
Vítr: 3.26m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
12.8.2025 - Úterý
02:00
|
28,1°C
|
Vítr: 0.46m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
27,8°C
|
Vítr: 0.35m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
28,8°C
|
Vítr: 2.71m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
30,1°C
|
Vítr: 3.46m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
30,5°C
|
Vítr: 4.52m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
30,4°C
|
Vítr: 4.25m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
29,7°C
|
Vítr: 4.65m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
28,9°C
|
Vítr: 4.96m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13.8.2025 - Středa
02:00
|
28,9°C
|
Vítr: 3.71m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
28,1°C
|
Vítr: 1.59m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
29,1°C
|
Vítr: 1.94m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
30,5°C
|
Vítr: 4.04m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
31,2°C
|
Vítr: 5.1m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
31,9°C
|
Vítr: 5.3m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
31,8°C
|
Vítr: 3.93m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
31,2°C
|
Vítr: 4.14m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14.8.2025 - Čtvrtek
02:00
|
30,0°C
|
Vítr: 3.56m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
29,6°C
|
Vítr: 2.58m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
30,3°C
|
Vítr: 1.68m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
31,3°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
31,7°C
|
Vítr: 3.09m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
31,6°C
|
Vítr: 2.25m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
30,6°C
|
Vítr: 2.42m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
30,3°C
|
Vítr: 1.33m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek