Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
30.5.2025 - Pátek
17:00
|
23,6°C
|
Vítr: 3.95m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
23,1°C
|
Vítr: 2.18m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
22,1°C
|
Vítr: 2.63m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
31.5.2025 - Sobota
02:00
|
20,7°C
|
Vítr: 4.71m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
22,6°C
|
Vítr: 3.44m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,4°C
|
Vítr: 4.01m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
23,1°C
|
Vítr: 5.93m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
23,8°C
|
Vítr: 5.74m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
23,3°C
|
Vítr: 3.83m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
22,3°C
|
Vítr: 2.61m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
22,0°C
|
Vítr: 2.74m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
1.6.2025 - Neděle
02:00
|
21,4°C
|
Vítr: 1.45m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
21,1°C
|
Vítr: 1.47m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
22,1°C
|
Vítr: 3.37m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
22,5°C
|
Vítr: 4.93m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
22,6°C
|
Vítr: 3.8m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
22,3°C
|
Vítr: 2.49m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
21,5°C
|
Vítr: 2.79m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
21,0°C
|
Vítr: 1.55m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
2.6.2025 - Pondělí
02:00
|
20,5°C
|
Vítr: 1.08m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
20,4°C
|
Vítr: 1.62m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
21,4°C
|
Vítr: 3.63m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
22,0°C
|
Vítr: 4.28m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
22,1°C
|
Vítr: 3.88m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
22,0°C
|
Vítr: 3.22m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
21,5°C
|
Vítr: 3.25m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
21,2°C
|
Vítr: 3.66m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.6.2025 - Úterý
02:00
|
20,8°C
|
Vítr: 4.4m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
20,8°C
|
Vítr: 4m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
22,0°C
|
Vítr: 5.67m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek