Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
6.7.2025 - Neděle
11:00
|
28,9°C
|
Vítr: 1.85m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 45% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
29,9°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
31,4°C
|
Vítr: 1.43m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
28,0°C
|
Vítr: 0.7m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,1°C
|
Vítr: 0.91m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
7.7.2025 - Pondělí
02:00
|
26,9°C
|
Vítr: 2.48m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,5°C
|
Vítr: 4.82m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
27,0°C
|
Vítr: 6.7m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,3°C
|
Vítr: 6.8m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,7°C
|
Vítr: 5.96m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,5°C
|
Vítr: 5.67m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,0°C
|
Vítr: 4.63m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,6°C
|
Vítr: 5.44m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
8.7.2025 - Úterý
02:00
|
26,2°C
|
Vítr: 7.02m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,0°C
|
Vítr: 6.23m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,8°C
|
Vítr: 7.84m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,2°C
|
Vítr: 7.85m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,4°C
|
Vítr: 6.82m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,4°C
|
Vítr: 4.76m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,0°C
|
Vítr: 3.79m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,5°C
|
Vítr: 3.57m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
9.7.2025 - Středa
02:00
|
26,0°C
|
Vítr: 4.52m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
25,7°C
|
Vítr: 5.27m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,5°C
|
Vítr: 5.83m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,0°C
|
Vítr: 5.87m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,2°C
|
Vítr: 4.82m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,1°C
|
Vítr: 3.83m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,7°C
|
Vítr: 3.96m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,4°C
|
Vítr: 4.5m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10.7.2025 - Čtvrtek
02:00
|
26,1°C
|
Vítr: 4.77m/s | |
Tlak: 1004hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek