Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
1.11.2025 - Sobota
13:00
|
|
26,7°C
|
| Vítr: 5.95m/s | |
| Tlak: 1018hPa | |
| Vlhkost: 42% | |
| Oblačnost: 1% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
16:00
|
|
25,7°C
|
| Vítr: 6.15m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 49% | |
| Oblačnost: 33% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
19:00
|
|
24,9°C
|
| Vítr: 5.37m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 54% | |
| Oblačnost: 28% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
22:00
|
|
22,8°C
|
| Vítr: 5.05m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 55% | |
| Oblačnost: 6% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
2.11.2025 - Neděle
01:00
|
|
21,7°C
|
| Vítr: 5.78m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 53% | |
| Oblačnost: 39% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
04:00
|
|
23,6°C
|
| Vítr: 4.95m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 50% | |
| Oblačnost: 64% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
07:00
|
|
24,5°C
|
| Vítr: 4.93m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 47% | |
| Oblačnost: 74% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
10:00
|
|
24,5°C
|
| Vítr: 4.53m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 48% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
13:00
|
|
25,1°C
|
| Vítr: 5.49m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 45% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
16:00
|
|
25,1°C
|
| Vítr: 5.79m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 51% | |
| Oblačnost: 99% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
19:00
|
|
24,8°C
|
| Vítr: 4.89m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 54% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
22:00
|
|
24,8°C
|
| Vítr: 4.09m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 52% | |
| Oblačnost: 54% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
3.11.2025 - Pondělí
01:00
|
|
24,3°C
|
| Vítr: 3.96m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 54% | |
| Oblačnost: 32% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
04:00
|
|
24,2°C
|
| Vítr: 3.26m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 52% | |
| Oblačnost: 1% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
07:00
|
|
25,1°C
|
| Vítr: 2.41m/s | |
| Tlak: 1018hPa | |
| Vlhkost: 49% | |
| Oblačnost: bez mraků | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
10:00
|
|
25,4°C
|
| Vítr: 2.22m/s | |
| Tlak: 1018hPa | |
| Vlhkost: 50% | |
| Oblačnost: 12% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
13:00
|
|
25,7°C
|
| Vítr: 2.37m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 44% | |
| Oblačnost: 57% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
16:00
|
|
24,7°C
|
| Vítr: 3.68m/s | |
| Tlak: 1018hPa | |
| Vlhkost: 51% | |
| Oblačnost: 75% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
19:00
|
|
24,4°C
|
| Vítr: 1.51m/s | |
| Tlak: 1019hPa | |
| Vlhkost: 53% | |
| Oblačnost: 74% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
22:00
|
|
24,8°C
|
| Vítr: 4.84m/s | |
| Tlak: 1018hPa | |
| Vlhkost: 54% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
4.11.2025 - Úterý
01:00
|
|
24,9°C
|
| Vítr: 1.78m/s | |
| Tlak: 1018hPa | |
| Vlhkost: 47% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
04:00
|
|
25,4°C
|
| Vítr: 1.81m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 48% | |
| Oblačnost: 66% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
07:00
|
|
25,2°C
|
| Vítr: 4.59m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 50% | |
| Oblačnost: 57% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
10:00
|
|
25,6°C
|
| Vítr: 4.63m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 51% | |
| Oblačnost: 26% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
13:00
|
|
25,4°C
|
| Vítr: 5.77m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 56% | |
| Oblačnost: 47% | |
| Srážky [3h]: 0,10 mm | |
16:00
|
|
25,1°C
|
| Vítr: 6.25m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 59% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
19:00
|
|
25,0°C
|
| Vítr: 6.58m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 60% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
22:00
|
|
24,9°C
|
| Vítr: 6.6m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 59% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
5.11.2025 - Středa
01:00
|
|
24,7°C
|
| Vítr: 6.02m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 60% | |
| Oblačnost: 84% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
04:00
|
|
24,3°C
|
| Vítr: 6.52m/s | |
| Tlak: 1014hPa | |
| Vlhkost: 58% | |
| Oblačnost: 42% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek