Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
10.10.2025 - Pátek
02:00
|
22,5°C
|
Vítr: 1.37m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 38% | |
Srážky [3h]: 0,70 mm |
05:00
|
21,5°C
|
Vítr: 0.9m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: 0,64 mm |
08:00
|
21,7°C
|
Vítr: 1.66m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 43% | |
Srážky [3h]: 0,33 mm |
11:00
|
23,8°C
|
Vítr: 2.18m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: 0,11 mm |
14:00
|
20,2°C
|
Vítr: 2.31m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 57% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
22,7°C
|
Vítr: 2.07m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 40% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
22,8°C
|
Vítr: 2.6m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 21% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
22,6°C
|
Vítr: 3.09m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11.10.2025 - Sobota
02:00
|
22,5°C
|
Vítr: 3.42m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
22,3°C
|
Vítr: 3.23m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
22,6°C
|
Vítr: 2.62m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
23,4°C
|
Vítr: 2.81m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
23,9°C
|
Vítr: 3.27m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
23,6°C
|
Vítr: 3.65m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
23,3°C
|
Vítr: 2.54m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
23,0°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
12.10.2025 - Neděle
02:00
|
22,7°C
|
Vítr: 1.61m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
22,4°C
|
Vítr: 2.89m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
22,8°C
|
Vítr: 3.78m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
11:00
|
23,7°C
|
Vítr: 5.08m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: 0,17 mm |
14:00
|
24,0°C
|
Vítr: 4.98m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 53% | |
Srážky [3h]: 0,19 mm |
17:00
|
23,6°C
|
Vítr: 1.76m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
23,0°C
|
Vítr: 1.12m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: 0,20 mm |
23:00
|
22,8°C
|
Vítr: 2.86m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: 0,26 mm |
13.10.2025 - Pondělí
02:00
|
23,1°C
|
Vítr: 2.92m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
23,0°C
|
Vítr: 1.05m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
23,2°C
|
Vítr: 0.72m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
23,9°C
|
Vítr: 1.73m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
24,3°C
|
Vítr: 2.12m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
24,1°C
|
Vítr: 2.5m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek