Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
6.6.2024 - Čtvrtek
20:00
|
28,6°C
|
Vítr: 2.63m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,5°C
|
Vítr: 4.06m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
7.6.2024 - Pátek
02:00
|
26,9°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,2°C
|
Vítr: 1.27m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,6°C
|
Vítr: 3.14m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,3°C
|
Vítr: 1.57m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,7°C
|
Vítr: 0.84m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
28,2°C
|
Vítr: 1.36m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,0°C
|
Vítr: 1.14m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,6°C
|
Vítr: 2.21m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
8.6.2024 - Sobota
02:00
|
26,3°C
|
Vítr: 2.08m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
25,4°C
|
Vítr: 4.65m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
25,9°C
|
Vítr: 4.78m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,2°C
|
Vítr: 5.34m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
26,3°C
|
Vítr: 2.87m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
26,0°C
|
Vítr: 2.32m/s | |
Tlak: 1004hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
25,7°C
|
Vítr: 2.12m/s | |
Tlak: 1004hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
25,0°C
|
Vítr: 2.71m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
9.6.2024 - Neděle
02:00
|
24,2°C
|
Vítr: 5.2m/s | |
Tlak: 1004hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
24,2°C
|
Vítr: 6.8m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
24,3°C
|
Vítr: 6.57m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
24,7°C
|
Vítr: 6.44m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
24,8°C
|
Vítr: 4.16m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
24,4°C
|
Vítr: 3.13m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
23,9°C
|
Vítr: 3.2m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
23,3°C
|
Vítr: 2.71m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10.6.2024 - Pondělí
02:00
|
23,4°C
|
Vítr: 4.35m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 30% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
23,4°C
|
Vítr: 4.44m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: 0,12 mm |
08:00
|
24,5°C
|
Vítr: 5.4m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
24,5°C
|
Vítr: 5.5m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek