Štěpa ze světa 40 – Bondowoso a cesta do Sempolu na kavove plantaze (Indonésie) - předpověď počasí v destinaci
22.1.2025 - Středa
13:00
|
23,5°C
|
Vítr: 1.66m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,58 mm |
16:00
|
23,5°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 1,67 mm |
19:00
|
23,3°C
|
Vítr: 1.77m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,56 mm |
22:00
|
23,2°C
|
Vítr: 2.1m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23.1.2025 - Čtvrtek
01:00
|
23,9°C
|
Vítr: 1.67m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
25,6°C
|
Vítr: 1.27m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
25,7°C
|
Vítr: 0.56m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,22 mm |
10:00
|
25,3°C
|
Vítr: 0.87m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 2,94 mm |
13:00
|
23,4°C
|
Vítr: 0.76m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 11,85 mm |
16:00
|
23,3°C
|
Vítr: 1.01m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 7,10 mm |
19:00
|
23,4°C
|
Vítr: 0.69m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 9,72 mm |
22:00
|
23,1°C
|
Vítr: 0.15m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 8,05 mm |
24.1.2025 - Pátek
01:00
|
23,3°C
|
Vítr: 0.78m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 4,67 mm |
04:00
|
25,4°C
|
Vítr: 0.88m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,55 mm |
07:00
|
26,8°C
|
Vítr: 1.08m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,48 mm |
10:00
|
25,5°C
|
Vítr: 1.24m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,37 mm |
13:00
|
23,8°C
|
Vítr: 0.95m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,18 mm |
16:00
|
23,6°C
|
Vítr: 0.99m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,48 mm |
19:00
|
23,0°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,46 mm |
22:00
|
22,6°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,42 mm |
25.1.2025 - Sobota
01:00
|
25,0°C
|
Vítr: 1.13m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
28,6°C
|
Vítr: 0.88m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: 0,12 mm |
07:00
|
29,1°C
|
Vítr: 0.16m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: 0,99 mm |
10:00
|
25,6°C
|
Vítr: 0.68m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 3,97 mm |
13:00
|
24,2°C
|
Vítr: 0.5m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 2,54 mm |
16:00
|
23,9°C
|
Vítr: 0.64m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,48 mm |
19:00
|
23,2°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,38 mm |
22:00
|
23,0°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,21 mm |
26.1.2025 - Neděle
01:00
|
23,6°C
|
Vítr: 0.95m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
28,4°C
|
Vítr: 0.36m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,14 mm |
Ahojky decka :o)) posilam vam zase par dni z meho denicku, jelikoz jsem dostal od maminky vyhubovanu, ze jsem psal jak budu ted posilat pravidelne emaily a ono nic. Takze mi maminka napsal, ze jsem srac jeden nedobrej a pry se mam polepsit. Takze tak ted cinim a doufam, ze vas to nebude unavovat :o) Jeste nez se vsak dostanete k cteni denicku, jsem vas chtel informovat, ze se pravdepodobne delsi dobu neozvu jelikoz 17.1.05 odletam na Irian Jaya (Papua indoneska cast) a na druhy den se...
Číst celý článek