Parma se stopami historie a nejslavnějšího italského sýru parmezán - předpověď počasí v destinaci
1.8.2025 - Pátek
02:00
|
23,0°C
|
Vítr: 1.96m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
21,0°C
|
Vítr: 0.9m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
22,3°C
|
Vítr: 1.52m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,5°C
|
Vítr: 2.68m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 45% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
29,0°C
|
Vítr: 1.97m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 24% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
30,1°C
|
Vítr: 1.4m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,2°C
|
Vítr: 2.95m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
20,4°C
|
Vítr: 2.39m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
2.8.2025 - Sobota
02:00
|
18,4°C
|
Vítr: 1.39m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 36% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
17,6°C
|
Vítr: 2.39m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 33% | |
Srážky [3h]: 0,31 mm |
08:00
|
19,0°C
|
Vítr: 2.47m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: 1,51 mm |
11:00
|
23,0°C
|
Vítr: 2.28m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: 1,34 mm |
14:00
|
21,7°C
|
Vítr: 2.96m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 76% | |
Srážky [3h]: 9,37 mm |
17:00
|
23,5°C
|
Vítr: 2.8m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: 2,19 mm |
20:00
|
20,7°C
|
Vítr: 1.73m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: 4,19 mm |
23:00
|
17,6°C
|
Vítr: 2.12m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: 1,82 mm |
3.8.2025 - Neděle
02:00
|
17,3°C
|
Vítr: 2.82m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 53% | |
Srážky [3h]: 4,01 mm |
05:00
|
16,3°C
|
Vítr: 1.29m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,19 mm |
08:00
|
17,6°C
|
Vítr: 0.41m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
22,1°C
|
Vítr: 2.33m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
25,5°C
|
Vítr: 3.18m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: 25% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,5°C
|
Vítr: 4.16m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 29% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
22,0°C
|
Vítr: 3.08m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
18,3°C
|
Vítr: 2.21m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 43% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
4.8.2025 - Pondělí
02:00
|
17,1°C
|
Vítr: 1.15m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 25% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
16,4°C
|
Vítr: 0.52m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
18,9°C
|
Vítr: 1.25m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
23,9°C
|
Vítr: 1.49m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 89% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,4°C
|
Vítr: 0.76m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 40% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
28,3°C
|
Vítr: 1.45m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Většinu lidí, pokud se řekne Parma, tak napadne obvykle parmská šunka (prosciutto crudo di Parma) a parmezán, jeden z nejslavnějších sýrů Itálie. Právě zde se tento sýr, originálním názvem Parmiggiano Reggiano, zrodil. Toto město v provincii Emilia-Romagna však skýtá mnohem více než tento sýr. Leží mezi velkoměsty Bologna a Milán, avšak Parma s přibližně 180000 obyvateli není žádným malým městečkem. Fotbaloví fanoušci ví, že je město domovem slavného klubu FC Parma. Fotbal je v Itálii velmi...
Číst celý článek