Vejlet do Pákistánu – kapitola 8 - předpověď počasí v destinaci
9.5.2025 - Pátek
08:00
|
-2,6°C
|
Vítr: 0.48m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
-2,8°C
|
Vítr: 0.34m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
-3,2°C
|
Vítr: 0.21m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
-4,3°C
|
Vítr: 0.65m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
-4,9°C
|
Vítr: 0.1m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
-5,3°C
|
Vítr: 0.72m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10.5.2025 - Sobota
02:00
|
-5,9°C
|
Vítr: 1.26m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
-4,5°C
|
Vítr: 1.01m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
-2,4°C
|
Vítr: 1.7m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 62% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
-1,6°C
|
Vítr: 1.75m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
-1,2°C
|
Vítr: 1.69m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
-5,2°C
|
Vítr: 2.15m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
-6,2°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 84% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
-6,7°C
|
Vítr: 1.61m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11.5.2025 - Neděle
02:00
|
-7,0°C
|
Vítr: 1.49m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
-3,8°C
|
Vítr: 1.55m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
-3,3°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
-3,5°C
|
Vítr: 0.73m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
-4,1°C
|
Vítr: 1.46m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
-5,6°C
|
Vítr: 0.81m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
-6,0°C
|
Vítr: 0.5m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
-6,1°C
|
Vítr: 1.19m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
12.5.2025 - Pondělí
02:00
|
-7,3°C
|
Vítr: 0.77m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
-5,3°C
|
Vítr: 1.94m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
-4,3°C
|
Vítr: 1.82m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
-4,3°C
|
Vítr: 2.08m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
-3,3°C
|
Vítr: 1.46m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
-6,3°C
|
Vítr: 2.14m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
-7,4°C
|
Vítr: 0.69m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 69% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
-7,6°C
|
Vítr: 0.65m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

18.7.2001 (St) Tarashing – Herrligkoffer Base Camp – Latobah Když kolem sedmé vstáváme, je celkem modro, jen vrcholky masivu Nanga Parbat kryjí mraky. I přesto se rozhodneme vyrazit na trek. U místních policistů, kteří sedí uprostřed vesnice v Check Pointu, zjišťuji, že sami tady chodit nemůžeme, takže si nakonec bereme jako průvodce mladíka, kterého nám dohodil náš hoteliér, za 300 rupií na den. Před tím ještě snídáme na zahradě před hotýlkem, tentokrát parathy s džemem. Chystáme se na...
Číst celý článek