Štěpa ze světa 21 – cesta do Pakbeng (Laos) - předpověď počasí v destinaci
2.4.2025 - Středa
05:00
|
31,9°C
|
Vítr: 1.29m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
32,8°C
|
Vítr: 2.09m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
31,6°C
|
Vítr: 2.47m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
25,2°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: 85% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,1°C
|
Vítr: 1.03m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
23,2°C
|
Vítr: 0.67m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 74% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
22,1°C
|
Vítr: 0.86m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 74% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.4.2025 - Čtvrtek
02:00
|
23,5°C
|
Vítr: 0.72m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 52% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
33,6°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 24% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
37,4°C
|
Vítr: 2.32m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 25% | |
Oblačnost: 36% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
33,9°C
|
Vítr: 0.49m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
26,8°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,0°C
|
Vítr: 0.74m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
23,6°C
|
Vítr: 0.55m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
21,6°C
|
Vítr: 0.42m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: 1,14 mm |
4.4.2025 - Pátek
02:00
|
23,1°C
|
Vítr: 0.52m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: 0,16 mm |
05:00
|
33,0°C
|
Vítr: 1.83m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
37,3°C
|
Vítr: 2.6m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
35,8°C
|
Vítr: 1.11m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 31% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: 0,32 mm |
14:00
|
27,1°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,1°C
|
Vítr: 1.03m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
23,4°C
|
Vítr: 1.2m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
22,7°C
|
Vítr: 0.19m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
5.4.2025 - Sobota
02:00
|
24,2°C
|
Vítr: 0.42m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
33,7°C
|
Vítr: 1.8m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
37,6°C
|
Vítr: 2.66m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 26% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
31,5°C
|
Vítr: 3.16m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,43 mm |
14:00
|
22,5°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 1,90 mm |
17:00
|
21,6°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 0,25 mm |
20:00
|
21,3°C
|
Vítr: 1.14m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Vstavam rano o pate s cilem vyfotit mnichy jak dostavaji jidlo od domorodcu. Zjistuji pak jak jsem si mylne myslel jak se dostanu do Pakbeng busem, jede tam totiz jen lod. Tim se mi splni jedna z poslednich veci, kterou jsem chtel v Laosu uskutecnit a to plavba po Mekongu. Platim rychle ubytko, pisi par pohledu a cestou si kupuji tunakovou bagetu. Lod stiham v predstihu a jeste cekam hodinu nez vyrazime. Listek stal 75 000 K a moje mistni penize mi dochazeji. Jsem zvedav jak tedy spis za co...
Číst celý článek