Štěpa ze světa 39 – Mt. Bromo cesta do Bondowasi (Indonésie) - předpověď počasí v destinaci
15.10.2025 - Středa
11:00
|
18,1°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 66% | |
Srážky [3h]: 6,46 mm |
14:00
|
15,4°C
|
Vítr: 0.79m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: 9,45 mm |
17:00
|
13,3°C
|
Vítr: 0.81m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: 0,70 mm |
20:00
|
12,4°C
|
Vítr: 0.86m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
11,7°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16.10.2025 - Čtvrtek
02:00
|
14,9°C
|
Vítr: 1.17m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 28% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
05:00
|
20,3°C
|
Vítr: 0.77m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
08:00
|
17,6°C
|
Vítr: 1.35m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: 3,19 mm |
11:00
|
15,2°C
|
Vítr: 0.47m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: 2,74 mm |
14:00
|
12,2°C
|
Vítr: 0.93m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: 1,14 mm |
17:00
|
11,3°C
|
Vítr: 0.6m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
20:00
|
10,7°C
|
Vítr: 0.16m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
10,6°C
|
Vítr: 0.55m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 42% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17.10.2025 - Pátek
02:00
|
15,9°C
|
Vítr: 0.56m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
20,9°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
19,5°C
|
Vítr: 2.01m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 42% | |
Srážky [3h]: 2,36 mm |
11:00
|
15,8°C
|
Vítr: 0.79m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: 3,55 mm |
14:00
|
12,7°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: 3,07 mm |
17:00
|
11,9°C
|
Vítr: 0.22m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: 1,07 mm |
20:00
|
11,5°C
|
Vítr: 0.77m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: 0,22 mm |
23:00
|
11,3°C
|
Vítr: 0.73m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
18.10.2025 - Sobota
02:00
|
15,7°C
|
Vítr: 0.74m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
21,0°C
|
Vítr: 1.82m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
21,0°C
|
Vítr: 1.7m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: 27% | |
Srážky [3h]: 0,16 mm |
11:00
|
16,8°C
|
Vítr: 0.45m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: 0,99 mm |
14:00
|
13,2°C
|
Vítr: 0.94m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 62% | |
Srážky [3h]: 0,49 mm |
17:00
|
12,4°C
|
Vítr: 0.66m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 23% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
11,6°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 53% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
10,9°C
|
Vítr: 1.03m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19.10.2025 - Neděle
02:00
|
15,1°C
|
Vítr: 0.75m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Budim se uz cvrthodiny pred treti, rychle se oblikam a vyrazim do nehostineho pocasi. Klepu na tu nasi particku na coz vykoukne Stepan s Lenkou, ze si radeji pospi nez se trmacet v takovem pocasi. Hmm, takze samotnemu se mi nechce a tak jdu take spat. Rano uz zase prvni stepuji venku, ale ti spaci porad chrni. Davam si proto snidani a dopisuji si kontakty. Vcera jsem se rozhodl, ze dnes pojedu na sopku Ijen na jihu Javy kde jsou take kavove a kakaove farmy.Prvni do restaurace dorazi Lenka a...
Číst celý článek