Štěpa ze světa 39 – Mt. Bromo cesta do Bondowasi (Indonésie) - předpověď počasí v destinaci
21.1.2025 - Úterý
07:00
|
13,6°C
|
Vítr: 0.64m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,29 mm |
10:00
|
13,2°C
|
Vítr: 0.45m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
12,4°C
|
Vítr: 0.86m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,17 mm |
16:00
|
11,8°C
|
Vítr: 0.53m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
11,6°C
|
Vítr: 0.79m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
11,1°C
|
Vítr: 0.8m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22.1.2025 - Středa
01:00
|
12,8°C
|
Vítr: 0.52m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
16,3°C
|
Vítr: 1.05m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
14,2°C
|
Vítr: 1.61m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,63 mm |
10:00
|
13,3°C
|
Vítr: 0.83m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,82 mm |
13:00
|
12,4°C
|
Vítr: 0.33m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,31 mm |
16:00
|
12,3°C
|
Vítr: 0.34m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 4,51 mm |
19:00
|
11,9°C
|
Vítr: 0.74m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,53 mm |
22:00
|
11,6°C
|
Vítr: 0.98m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
23.1.2025 - Čtvrtek
01:00
|
13,4°C
|
Vítr: 0.49m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
14,5°C
|
Vítr: 0.69m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,74 mm |
07:00
|
12,9°C
|
Vítr: 1.18m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 19,00 mm |
10:00
|
12,1°C
|
Vítr: 1.79m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 40,40 mm |
13:00
|
11,5°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 4,02 mm |
16:00
|
11,7°C
|
Vítr: 1.11m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,04 mm |
19:00
|
11,5°C
|
Vítr: 1.3m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 5,80 mm |
22:00
|
11,2°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,01 mm |
24.1.2025 - Pátek
01:00
|
11,8°C
|
Vítr: 0.57m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,11 mm |
04:00
|
12,5°C
|
Vítr: 0.72m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
07:00
|
13,3°C
|
Vítr: 0.09m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,68 mm |
10:00
|
13,2°C
|
Vítr: 0.48m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,48 mm |
13:00
|
11,8°C
|
Vítr: 0.69m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
11,5°C
|
Vítr: 0.28m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
10,8°C
|
Vítr: 0.9m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
10,3°C
|
Vítr: 0.98m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Budim se uz cvrthodiny pred treti, rychle se oblikam a vyrazim do nehostineho pocasi. Klepu na tu nasi particku na coz vykoukne Stepan s Lenkou, ze si radeji pospi nez se trmacet v takovem pocasi. Hmm, takze samotnemu se mi nechce a tak jdu take spat. Rano uz zase prvni stepuji venku, ale ti spaci porad chrni. Davam si proto snidani a dopisuji si kontakty. Vcera jsem se rozhodl, ze dnes pojedu na sopku Ijen na jihu Javy kde jsou take kavove a kakaove farmy.Prvni do restaurace dorazi Lenka a...
Číst celý článek