MADEIRA - předpověď počasí v destinaci
19.4.2025 - Sobota
17:00
|
10,6°C
|
Vítr: 2.76m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
9,7°C
|
Vítr: 3.25m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
6,2°C
|
Vítr: 3.81m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20.4.2025 - Neděle
02:00
|
5,7°C
|
Vítr: 3.35m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
5,6°C
|
Vítr: 3.34m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
5,5°C
|
Vítr: 2.63m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
10,1°C
|
Vítr: 3.06m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
12,7°C
|
Vítr: 1.79m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
12,3°C
|
Vítr: 1.21m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 64% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
10,8°C
|
Vítr: 2.69m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 69% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
7,1°C
|
Vítr: 1.98m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
21.4.2025 - Pondělí
02:00
|
6,4°C
|
Vítr: 1.97m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
6,2°C
|
Vítr: 2.59m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
5,9°C
|
Vítr: 2.17m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
11,6°C
|
Vítr: 2.49m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
14,9°C
|
Vítr: 2.24m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 74% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
15,0°C
|
Vítr: 2m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 27% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
12,1°C
|
Vítr: 2.84m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 52% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
23:00
|
9,3°C
|
Vítr: 3.27m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 28% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22.4.2025 - Úterý
02:00
|
7,5°C
|
Vítr: 2.52m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
6,7°C
|
Vítr: 2.69m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
6,1°C
|
Vítr: 3.07m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
9,9°C
|
Vítr: 2.98m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
12,8°C
|
Vítr: 2.97m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
12,2°C
|
Vítr: 2.37m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
9,9°C
|
Vítr: 2.87m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
7,8°C
|
Vítr: 3.41m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23.4.2025 - Středa
02:00
|
7,4°C
|
Vítr: 3.6m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 41% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
7,1°C
|
Vítr: 3.16m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
7,5°C
|
Vítr: 3.23m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Turisticky velice atraktivní ostrov Madeira, který se nacházejí poblíž pobřeží severoafrického Maroka, politicky spadá pod Portugalsko. Zajímavá je hlavně zdejší přírodní scenérie, která nabízí opravdu neobvyklou podívanou. Trochu to vypadá jako ve Skotsku, alespoň ke srovnání vybízí horská krajina, občasná mlha a všudypřítomný vřes. Ale pozor – úspěšně se tu pěstuje i víno (už od patnáctého století a během té doby dosáhlo skoro světové proslulosti) nebo banány, ostrov je v tomto směru...
Číst celý článek