Gastronomické speciality Španělska - předpověď počasí v destinaci
1.7.2025 - Úterý
05:00
|
24,8°C
|
Vítr: 2.93m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
24,8°C
|
Vítr: 3.39m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
28,6°C
|
Vítr: 2.26m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 17% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
34,8°C
|
Vítr: 1.73m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 18% | |
Oblačnost: 16% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
37,3°C
|
Vítr: 0.58m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 14% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
36,9°C
|
Vítr: 2.36m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 13% | |
Oblačnost: 17% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
31,7°C
|
Vítr: 8.7m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 22% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: 0,20 mm |
2.7.2025 - Středa
02:00
|
27,6°C
|
Vítr: 4.09m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 55% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,4°C
|
Vítr: 3.28m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
25,6°C
|
Vítr: 3.37m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,8°C
|
Vítr: 2.43m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 55% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
35,3°C
|
Vítr: 1.12m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 19% | |
Oblačnost: 57% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
37,0°C
|
Vítr: 2.36m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 16% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
35,4°C
|
Vítr: 7.16m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 18% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
29,2°C
|
Vítr: 7.41m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,22 mm |
3.7.2025 - Čtvrtek
02:00
|
26,4°C
|
Vítr: 6.54m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
24,8°C
|
Vítr: 5.21m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
24,9°C
|
Vítr: 4.18m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 38% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,5°C
|
Vítr: 3.36m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
34,4°C
|
Vítr: 2.26m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 21% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
37,1°C
|
Vítr: 2.76m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 15% | |
Oblačnost: 26% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
37,0°C
|
Vítr: 3.25m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 12% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
34,8°C
|
Vítr: 5.83m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 17% | |
Oblačnost: 44% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
4.7.2025 - Pátek
02:00
|
29,7°C
|
Vítr: 4.96m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 55% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,9°C
|
Vítr: 3.68m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 30% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
25,9°C
|
Vítr: 3.8m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: 17% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,7°C
|
Vítr: 2.06m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 31% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
34,8°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 19% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
36,9°C
|
Vítr: 3.65m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 14% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
37,1°C
|
Vítr: 0.62m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 13% | |
Oblačnost: 40% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Stejně jako Česká republika, Mexiko, Anglie a další země, i Španělsko má svá národní jídla a pochutiny. A podobně jako v jiných zemích i zde jsou některé speciality celonárodní, zatímco jiné pochází se specifických oblastí. Pojďme si naladit chuťové buňky! Hlavní jídla Španělska Jedním z nejznámějších španělských jídel jsou Patatas Bravas. Toto jídlo pochází přímo z Madridu, kde si ho i nechali patentovat. Jsou to brambory, rozkrájené na nepravidelné kusy tvaru trojúhelníků, následně...
Číst celý článek