Gastronomické speciality Španělska - předpověď počasí v destinaci
13.5.2024 - Pondělí
05:00
|
18,5°C
|
Vítr: 2.49m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 32% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
17,4°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
21,2°C
|
Vítr: 2.53m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
24,2°C
|
Vítr: 6.46m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,3°C
|
Vítr: 7.15m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 31% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
24,2°C
|
Vítr: 8.39m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
20,2°C
|
Vítr: 6.27m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14.5.2024 - Úterý
02:00
|
16,4°C
|
Vítr: 5.5m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: 0,45 mm |
05:00
|
13,6°C
|
Vítr: 5.6m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,14 mm |
08:00
|
11,8°C
|
Vítr: 3.02m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 62% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
15,1°C
|
Vítr: 3.83m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,6°C
|
Vítr: 6.58m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,6°C
|
Vítr: 6.45m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 31% | |
Oblačnost: 32% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
16,1°C
|
Vítr: 6.88m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: 69% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
14,4°C
|
Vítr: 6m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
15.5.2024 - Středa
02:00
|
12,9°C
|
Vítr: 4.9m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,3°C
|
Vítr: 4.07m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 78% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
9,9°C
|
Vítr: 5.05m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
13,0°C
|
Vítr: 5.28m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
15,7°C
|
Vítr: 6.46m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
17,1°C
|
Vítr: 6.48m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 27% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
16,3°C
|
Vítr: 3.8m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
13,9°C
|
Vítr: 4.25m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16.5.2024 - Čtvrtek
02:00
|
12,9°C
|
Vítr: 2.49m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
10,2°C
|
Vítr: 0.25m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
10,1°C
|
Vítr: 0.19m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 26% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
13,8°C
|
Vítr: 3.6m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: 33% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
17,8°C
|
Vítr: 5.32m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: 18% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
17,9°C
|
Vítr: 6.36m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 56% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
17,2°C
|
Vítr: 4.92m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Stejně jako Česká republika, Mexiko, Anglie a další země, i Španělsko má svá národní jídla a pochutiny. A podobně jako v jiných zemích i zde jsou některé speciality celonárodní, zatímco jiné pochází se specifických oblastí. Pojďme si naladit chuťové buňky! Hlavní jídla Španělska Jedním z nejznámějších španělských jídel jsou Patatas Bravas. Toto jídlo pochází přímo z Madridu, kde si ho i nechali patentovat. Jsou to brambory, rozkrájené na nepravidelné kusy tvaru trojúhelníků, následně...
Číst celý článek