Gastronomické speciality Španělska - předpověď počasí v destinaci
10.5.2025 - Sobota
17:00
|
16,2°C
|
Vítr: 7.84m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: 1,33 mm |
20:00
|
15,8°C
|
Vítr: 7.31m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
12,2°C
|
Vítr: 6.21m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11.5.2025 - Neděle
02:00
|
9,1°C
|
Vítr: 4.92m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 35% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
8,7°C
|
Vítr: 4.49m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
8,8°C
|
Vítr: 2.88m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
14,1°C
|
Vítr: 2.63m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
17,8°C
|
Vítr: 5.08m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 27% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,9°C
|
Vítr: 5.66m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 52% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
16,2°C
|
Vítr: 5.12m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
13,7°C
|
Vítr: 3.85m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 45% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
12.5.2025 - Pondělí
02:00
|
11,7°C
|
Vítr: 2.75m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 36% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
10,4°C
|
Vítr: 1.15m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 45% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
10,1°C
|
Vítr: 0.95m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 28% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
14,4°C
|
Vítr: 1.97m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,3°C
|
Vítr: 5.24m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,2°C
|
Vítr: 5.42m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
17,3°C
|
Vítr: 3.38m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
15,0°C
|
Vítr: 2.73m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 19% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13.5.2025 - Úterý
02:00
|
12,8°C
|
Vítr: 0.91m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,2°C
|
Vítr: 1.54m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
10,6°C
|
Vítr: 2.57m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
15,2°C
|
Vítr: 1.69m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: 30% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,9°C
|
Vítr: 3.09m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 44% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,8°C
|
Vítr: 3.11m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
18,8°C
|
Vítr: 3.04m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
16,7°C
|
Vítr: 2.1m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14.5.2025 - Středa
02:00
|
14,1°C
|
Vítr: 2.04m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,24 mm |
05:00
|
11,9°C
|
Vítr: 1.93m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: 0,93 mm |
08:00
|
12,3°C
|
Vítr: 2.56m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: 0,29 mm |

Stejně jako Česká republika, Mexiko, Anglie a další země, i Španělsko má svá národní jídla a pochutiny. A podobně jako v jiných zemích i zde jsou některé speciality celonárodní, zatímco jiné pochází se specifických oblastí. Pojďme si naladit chuťové buňky! Hlavní jídla Španělska Jedním z nejznámějších španělských jídel jsou Patatas Bravas. Toto jídlo pochází přímo z Madridu, kde si ho i nechali patentovat. Jsou to brambory, rozkrájené na nepravidelné kusy tvaru trojúhelníků, následně...
Číst celý článek