Výlet pod Everest – díl první - předpověď počasí v destinaci
11.5.2025 - Neděle
08:00
|
28,1°C
|
Vítr: 1.17m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,9°C
|
Vítr: 1.4m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 42% | |
Oblačnost: 43% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
24,1°C
|
Vítr: 1.22m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 69% | |
Srážky [3h]: 0,75 mm |
17:00
|
20,5°C
|
Vítr: 1.46m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: 0,78 mm |
20:00
|
19,1°C
|
Vítr: 1.32m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 78% | |
Srážky [3h]: 0,21 mm |
23:00
|
19,0°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 35% | |
Srážky [3h]: 0,90 mm |
12.5.2025 - Pondělí
02:00
|
19,0°C
|
Vítr: 1.3m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 25% | |
Srážky [3h]: 0,31 mm |
05:00
|
27,7°C
|
Vítr: 0.56m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
29,9°C
|
Vítr: 2.24m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 24% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
28,5°C
|
Vítr: 1.62m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
26,1°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
20,4°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
19,9°C
|
Vítr: 1.58m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 38% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
20,2°C
|
Vítr: 1.75m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13.5.2025 - Úterý
02:00
|
20,2°C
|
Vítr: 1.74m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
28,8°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
31,7°C
|
Vítr: 2.37m/s | |
Tlak: 1004hPa | |
Vlhkost: 26% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,1°C
|
Vítr: 2.11m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,3°C
|
Vítr: 1.92m/s | |
Tlak: 1002hPa | |
Vlhkost: 40% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
23,2°C
|
Vítr: 1.27m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: 74% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
21,6°C
|
Vítr: 1.73m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
22,5°C
|
Vítr: 1.2m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14.5.2025 - Středa
02:00
|
20,4°C
|
Vítr: 0.37m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 45% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
28,6°C
|
Vítr: 0.17m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
32,5°C
|
Vítr: 2.33m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 25% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
30,1°C
|
Vítr: 3.65m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: 0,34 mm |
14:00
|
18,7°C
|
Vítr: 4.24m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: 6,82 mm |
17:00
|
17,5°C
|
Vítr: 4.99m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 14,16 mm |
20:00
|
17,3°C
|
Vítr: 2.51m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
19,0°C
|
Vítr: 1.44m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Hory mám rád celý život a několik pohoří jsem procestoval jako turista i amatérský lezec po Via fermatách v Dolomitech nebo i jako průvodce pro pár cestovních kanceláří. A jelikož jsem nedávno oslavil šedesátku, tak jsem se rozhodl, že se trochu otestuji, jestli ještě za něco stojím. Anebo už je to na krmení holubů v parku a zjišťování, v kterém domově důchodců se lépe vaří. A k oslavě narozenin jsem dostal dárek. Výlet pod Everest. Možná si někteří řeknete, který blázen dal tomu starému...
Číst celý článek