Jaké jídlo je nejoblíbenější v Singapuru? - předpověď počasí v destinaci
25.7.2025 - Pátek
20:00
|
28,6°C
|
Vítr: 2.36m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: 0,54 mm |
23:00
|
28,2°C
|
Vítr: 1.79m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: 1,76 mm |
26.7.2025 - Sobota
02:00
|
28,5°C
|
Vítr: 2.37m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,29 mm |
05:00
|
30,9°C
|
Vítr: 3.15m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,16 mm |
08:00
|
31,5°C
|
Vítr: 1.98m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,3°C
|
Vítr: 2.81m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
29,0°C
|
Vítr: 3.15m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
28,5°C
|
Vítr: 2.08m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
28,1°C
|
Vítr: 1.54m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,8°C
|
Vítr: 1.54m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 56% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
27.7.2025 - Neděle
02:00
|
27,9°C
|
Vítr: 2.4m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 38% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
28,9°C
|
Vítr: 1.74m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 21% | |
Srážky [3h]: 0,42 mm |
08:00
|
29,7°C
|
Vítr: 3.13m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 18% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,8°C
|
Vítr: 2.98m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
29,3°C
|
Vítr: 2.56m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
28,8°C
|
Vítr: 3.26m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
28,3°C
|
Vítr: 2.22m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,9°C
|
Vítr: 1.27m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 23% | |
Srážky [3h]: 1,25 mm |
28.7.2025 - Pondělí
02:00
|
28,3°C
|
Vítr: 1.85m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 17% | |
Srážky [3h]: 0,55 mm |
05:00
|
29,4°C
|
Vítr: 2.64m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
08:00
|
29,6°C
|
Vítr: 3.74m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
29,8°C
|
Vítr: 3.98m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
29,0°C
|
Vítr: 4.72m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
28,5°C
|
Vítr: 4.22m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 18% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
28,0°C
|
Vítr: 3.63m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 33% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,6°C
|
Vítr: 3.35m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 33% | |
Srážky [3h]: 1,95 mm |
29.7.2025 - Úterý
02:00
|
28,1°C
|
Vítr: 2.73m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
28,9°C
|
Vítr: 2.37m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: 0,66 mm |
08:00
|
29,4°C
|
Vítr: 5.58m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: 0,40 mm |
11:00
|
29,5°C
|
Vítr: 5.56m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: 0,41 mm |

Pokud je to u nás svíčková, co je to v Singapuru? Čím to, že v Singapuru nemají žádné typické a národní jídlo? Jedná se o otázku, po které tají ledy. V Singapuru však na ni těžko, kdo bude hledat odpověď, a tak se v některých případech může vytvořit ještě silnější společenský led plný ticha. Zatímco Češi budou sázet jedno jídlo za druhým na otázku, jaké je národní jídlo naší drahé České Republiky, a to od svíčkové až po Honzovi buchty, místní v jedné z britských bývalých koloniích si budou...
Číst celý článek