Jaké jídlo je nejoblíbenější v Singapuru? - předpověď počasí v destinaci
31.3.2025 - Pondělí
20:00
|
26,1°C
|
Vítr: 4.65m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 62% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
25,8°C
|
Vítr: 4.19m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
1.4.2025 - Úterý
02:00
|
26,6°C
|
Vítr: 3.67m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 45% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
33,0°C
|
Vítr: 2.43m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
31,7°C
|
Vítr: 5.08m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 44% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
28,6°C
|
Vítr: 4.85m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 66% | |
Srážky [3h]: 2,30 mm |
14:00
|
28,3°C
|
Vítr: 3.79m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: 0,51 mm |
17:00
|
27,6°C
|
Vítr: 3.19m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,1°C
|
Vítr: 2.33m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,66 mm |
23:00
|
26,9°C
|
Vítr: 1.89m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,26 mm |
2.4.2025 - Středa
02:00
|
27,4°C
|
Vítr: 0.79m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,02 mm |
05:00
|
28,5°C
|
Vítr: 0.8m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: 0,22 mm |
08:00
|
28,4°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: 1,75 mm |
11:00
|
27,1°C
|
Vítr: 2.15m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 7,43 mm |
14:00
|
26,8°C
|
Vítr: 3.59m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,31 mm |
17:00
|
25,8°C
|
Vítr: 6.03m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,78 mm |
20:00
|
26,2°C
|
Vítr: 2.81m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,27 mm |
23:00
|
26,0°C
|
Vítr: 3.37m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.4.2025 - Čtvrtek
02:00
|
26,1°C
|
Vítr: 2.43m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,07 mm |
05:00
|
26,7°C
|
Vítr: 2.14m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 4,65 mm |
08:00
|
25,8°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,63 mm |
11:00
|
25,0°C
|
Vítr: 3.51m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 4,05 mm |
14:00
|
25,0°C
|
Vítr: 2.6m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,34 mm |
17:00
|
25,9°C
|
Vítr: 3.44m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
25,2°C
|
Vítr: 3.54m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
25,1°C
|
Vítr: 3.69m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
4.4.2025 - Pátek
02:00
|
25,0°C
|
Vítr: 3.27m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,3°C
|
Vítr: 2.25m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
27,5°C
|
Vítr: 1.98m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
28,1°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,24 mm |

Pokud je to u nás svíčková, co je to v Singapuru? Čím to, že v Singapuru nemají žádné typické a národní jídlo? Jedná se o otázku, po které tají ledy. V Singapuru však na ni těžko, kdo bude hledat odpověď, a tak se v některých případech může vytvořit ještě silnější společenský led plný ticha. Zatímco Češi budou sázet jedno jídlo za druhým na otázku, jaké je národní jídlo naší drahé České Republiky, a to od svíčkové až po Honzovi buchty, místní v jedné z britských bývalých koloniích si budou...
Číst celý článek