Mobil potřebuje v létě zvláštní péči - předpověď počasí v destinaci
22.1.2025 - Středa
10:00
|
1,0°C
|
Vítr: 0.92m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
2,2°C
|
Vítr: 2.86m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 21% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
1,3°C
|
Vítr: 2.65m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
-1,0°C
|
Vítr: 3.23m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
0,2°C
|
Vítr: 3.97m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23.1.2025 - Čtvrtek
01:00
|
-0,8°C
|
Vítr: 2.98m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
0,0°C
|
Vítr: 4.48m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
1,4°C
|
Vítr: 4.59m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
2,1°C
|
Vítr: 4.03m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
4,0°C
|
Vítr: 3.15m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
3,9°C
|
Vítr: 4.14m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
2,7°C
|
Vítr: 4.14m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,11 mm |
22:00
|
0,6°C
|
Vítr: 3.4m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.1.2025 - Pátek
01:00
|
0,8°C
|
Vítr: 3.57m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
0,9°C
|
Vítr: 3.39m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
1,6°C
|
Vítr: 5.8m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
3,6°C
|
Vítr: 3.94m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
5,3°C
|
Vítr: 4.26m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
4,2°C
|
Vítr: 2.66m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
2,9°C
|
Vítr: 2.89m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
3,8°C
|
Vítr: 3.43m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.1.2025 - Sobota
01:00
|
4,0°C
|
Vítr: 2.8m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
4,6°C
|
Vítr: 3.03m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
07:00
|
5,1°C
|
Vítr: 2.41m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
6,7°C
|
Vítr: 2.4m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
7,9°C
|
Vítr: 4.91m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 66% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
4,5°C
|
Vítr: 4.94m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
5,2°C
|
Vítr: 2.89m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
4,0°C
|
Vítr: 2.87m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 30% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
26.1.2025 - Neděle
01:00
|
2,9°C
|
Vítr: 3.27m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 16% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Mobil má být v pouzdře a s ochranným sklem (nebo fólií). To už jsme se, i my Češi, po několika rozbitých kouscích naučili. S přicházejícím létem, to chce ale s ochranou ještě přitvrdit. Národ vodáků topí mobily Kdyby na to vědci z Bostonské univerzity měli čas, určitě by nám přesně vypočítali, kolik nebohých mobilních telefonů skončí každý rok pod fénem se zaručenou radou: „Jardo vyfénuj to, to pomůže“. No, nepomůže. Mobil v řece, je jeho téměř 100% smrt, to už každý vodák ví. Takže co je...
Číst celý článek