Fotogalerie z italského Reggio nell'Emilia - předpověď počasí v destinaci
21.4.2025 - Pondělí
05:00
|
13,2°C
|
Vítr: 1.54m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
13,9°C
|
Vítr: 0.68m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
17,4°C
|
Vítr: 2.42m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
20,0°C
|
Vítr: 2.33m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
17,4°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
14,8°C
|
Vítr: 0.59m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
12,9°C
|
Vítr: 1.81m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22.4.2025 - Úterý
02:00
|
12,3°C
|
Vítr: 1.49m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,6°C
|
Vítr: 1.81m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
13,4°C
|
Vítr: 1.39m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
17,8°C
|
Vítr: 1.55m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 17% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
20,8°C
|
Vítr: 1.63m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 21% | |
Srážky [3h]: 0,18 mm |
17:00
|
21,2°C
|
Vítr: 1.17m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: 0,24 mm |
20:00
|
17,1°C
|
Vítr: 0.93m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: 0,38 mm |
23:00
|
14,4°C
|
Vítr: 2.35m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: 1,23 mm |
23.4.2025 - Středa
02:00
|
13,3°C
|
Vítr: 2.03m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: 0,52 mm |
05:00
|
12,6°C
|
Vítr: 1.81m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,54 mm |
08:00
|
14,0°C
|
Vítr: 1.11m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
17,5°C
|
Vítr: 1.8m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
20,3°C
|
Vítr: 1.22m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,32 mm |
17:00
|
21,0°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
20:00
|
16,8°C
|
Vítr: 0.4m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,62 mm |
23:00
|
12,7°C
|
Vítr: 2.59m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: 0,21 mm |
24.4.2025 - Čtvrtek
02:00
|
11,7°C
|
Vítr: 2.09m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 48% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
05:00
|
10,7°C
|
Vítr: 2.42m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 23% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
12,9°C
|
Vítr: 1.83m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
17,7°C
|
Vítr: 2.71m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
20,7°C
|
Vítr: 2.72m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
21,6°C
|
Vítr: 1.78m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
17,6°C
|
Vítr: 0.26m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Reggio nell'Emilia je město s dlouhou a bohatou historií a kulturou, které nabízí mnoho zajímavostí pro návštěvníky. Je také známé jako město trikolóry, protože zde byla poprvé použita italská vlajka v roce 1797. Mezi nejvýznamnější památky patří: Sala del Tricolore a její muzeum, kde si můžete prohlédnout relikvie z napoleonských dob a risorgimenta, Piazza Prampolini nebo Piazza Grande, kde stojí katedrála, baptisterium a radnice, Piazza San Prospero s bazilikou zasvěcenou patronovi...
Číst celý článek