Tequila - domov tradiční mexické lihoviny - předpověď počasí v destinaci
22.2.2025 - Sobota
22:00
|
31,5°C
|
Vítr: 1.74m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 16% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23.2.2025 - Neděle
01:00
|
30,8°C
|
Vítr: 3.11m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 16% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
23,7°C
|
Vítr: 1.8m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 24% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
16,4°C
|
Vítr: 1.18m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
14,5°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
13,0°C
|
Vítr: 0.35m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 40% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
19,5°C
|
Vítr: 0.33m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
29,6°C
|
Vítr: 1.79m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 13% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
32,4°C
|
Vítr: 4.01m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 10% | |
Oblačnost: 24% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.2.2025 - Pondělí
01:00
|
28,4°C
|
Vítr: 4.05m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 11% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
19,9°C
|
Vítr: 2.3m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 18% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
15,9°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 25% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
14,1°C
|
Vítr: 1.33m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 78% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
11,6°C
|
Vítr: 0.71m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 78% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
18,2°C
|
Vítr: 1.05m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 22% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
28,7°C
|
Vítr: 1.95m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 9% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
33,0°C
|
Vítr: 1.65m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 6% | |
Oblačnost: 89% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.2.2025 - Úterý
01:00
|
30,0°C
|
Vítr: 2.4m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 7% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
20,9°C
|
Vítr: 0.99m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 12% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
16,9°C
|
Vítr: 1.13m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 20% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
13,5°C
|
Vítr: 0.79m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 25% | |
Oblačnost: 42% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
12,5°C
|
Vítr: 1.23m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 21% | |
Oblačnost: 24% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
19,6°C
|
Vítr: 1.15m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 11% | |
Oblačnost: 84% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
31,3°C
|
Vítr: 0.44m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 6% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
34,9°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 10% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
26.2.2025 - Středa
01:00
|
32,2°C
|
Vítr: 3.72m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 13% | |
Oblačnost: 28% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
19,4°C
|
Vítr: 2.63m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
15,6°C
|
Vítr: 1.44m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
13,9°C
|
Vítr: 0.75m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
12,7°C
|
Vítr: 0.83m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Oblíbený alkoholický nápoj, kolem něhož se omílá celá řada nejrůznějších mýtů a polopravd. Kdekdo ji možná ochutnal, možná i víte, tequila se vyrábí v Mexiku. Ale to, že se vyrábí vysloveně z kaktusu, případně za jejím „vynálezem“ stojí původní indiánští obyvatelé, je skutečný nesmysl. Indiáni totiž nemají dostatek enzymů určených na zpracování „ohnivé vody“, tvrdý alkohol jim tak způsobil značné problémy. Ne snad, že by jim nechutnal – omamná vůně, chuť a veselá mysl je jistě potěšila – ale...
Číst celý článek