Putování za čerstvou kávou. Jak probíhá prohlídka plantáže v Kostarice? - předpověď počasí v destinaci
26.4.2025 - Sobota
02:00
|
10,0°C
|
Vítr: 1.65m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,20 mm |
05:00
|
9,8°C
|
Vítr: 0.92m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,74 mm |
08:00
|
9,6°C
|
Vítr: 0.54m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
9,7°C
|
Vítr: 0.7m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
8,8°C
|
Vítr: 0.16m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
12,2°C
|
Vítr: 1.99m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
15,5°C
|
Vítr: 3.22m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
11,1°C
|
Vítr: 2.51m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: 0,59 mm |
27.4.2025 - Neděle
02:00
|
9,0°C
|
Vítr: 1.12m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 1,13 mm |
05:00
|
8,5°C
|
Vítr: 0.66m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
6,6°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
5,9°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
6,8°C
|
Vítr: 1.33m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
12,5°C
|
Vítr: 2.1m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
13,0°C
|
Vítr: 2.29m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
11,6°C
|
Vítr: 1.6m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
28.4.2025 - Pondělí
02:00
|
8,7°C
|
Vítr: 0.89m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
8,3°C
|
Vítr: 0.56m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
8,2°C
|
Vítr: 0.63m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
8,1°C
|
Vítr: 0.88m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
7,9°C
|
Vítr: 0.66m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
8,3°C
|
Vítr: 0.87m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
12,5°C
|
Vítr: 1.78m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
12,6°C
|
Vítr: 2.68m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,65 mm |
29.4.2025 - Úterý
02:00
|
9,3°C
|
Vítr: 1.12m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 1,00 mm |
05:00
|
8,6°C
|
Vítr: 0.49m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,21 mm |
08:00
|
7,2°C
|
Vítr: 1.05m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
6,4°C
|
Vítr: 1.47m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 50% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
7,3°C
|
Vítr: 1.07m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
13,2°C
|
Vítr: 1.96m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Ráno bez voňavého šálku kávy si neumí představit mnoho z nás. S oblibou navštěvujeme kavárny s výběrovou kávou, domů si kupujeme vždy čerstvě namletou kávu a učíme se metody, jak na její přípravu. Největší znalosti o kávě lze získat tam, kde ji pěstují. Země, které jsou známé pro pěstování kávy Na světě najdete několik důležitých regionů, které jsou pro svou kávu známé a atraktivní pro návštěvu plantáže. Pokud jste milovníky jídla, můžete to spojit i s ochutnávkou sušeného ovoce, ořechů...
Číst celý článek