Putování za čerstvou kávou. Jak probíhá prohlídka plantáže v Kostarice? - předpověď počasí v destinaci
30.1.2025 - Čtvrtek
10:00
|
10,7°C
|
Vítr: 1.16m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
9,8°C
|
Vítr: 1.24m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 84% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
10,8°C
|
Vítr: 2.57m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
15,7°C
|
Vítr: 3.79m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
14,2°C
|
Vítr: 3.68m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
31.1.2025 - Pátek
01:00
|
8,8°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 27% | |
Srážky [3h]: 0,31 mm |
04:00
|
7,6°C
|
Vítr: 1.21m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
7,8°C
|
Vítr: 1.03m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
7,5°C
|
Vítr: 0.83m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
7,3°C
|
Vítr: 0.92m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 76% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
12,9°C
|
Vítr: 2.56m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
15,1°C
|
Vítr: 3.36m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 44% | |
Srážky [3h]: 0,42 mm |
22:00
|
13,0°C
|
Vítr: 2.48m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: 1,00 mm |
1.2.2025 - Sobota
01:00
|
9,4°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 53% | |
Srážky [3h]: 0,84 mm |
04:00
|
9,1°C
|
Vítr: 0.88m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,56 mm |
07:00
|
9,1°C
|
Vítr: 0.87m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,43 mm |
10:00
|
8,9°C
|
Vítr: 1.09m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: 0,56 mm |
13:00
|
8,6°C
|
Vítr: 0.99m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: 0,60 mm |
16:00
|
10,2°C
|
Vítr: 2.01m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 0,89 mm |
19:00
|
10,8°C
|
Vítr: 2.53m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: 1,17 mm |
22:00
|
9,8°C
|
Vítr: 1.99m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,79 mm |
2.2.2025 - Neděle
01:00
|
8,1°C
|
Vítr: 1.35m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,86 mm |
04:00
|
8,6°C
|
Vítr: 1.45m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,66 mm |
07:00
|
7,2°C
|
Vítr: 1m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
5,8°C
|
Vítr: 1.19m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
5,9°C
|
Vítr: 1.04m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 58% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
9,9°C
|
Vítr: 1.87m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
14,5°C
|
Vítr: 3.57m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 46% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
10,4°C
|
Vítr: 3.09m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 74% | |
Srážky [3h]: 0,90 mm |
3.2.2025 - Pondělí
01:00
|
7,6°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 84% | |
Srážky [3h]: 0,70 mm |
Ráno bez voňavého šálku kávy si neumí představit mnoho z nás. S oblibou navštěvujeme kavárny s výběrovou kávou, domů si kupujeme vždy čerstvě namletou kávu a učíme se metody, jak na její přípravu. Největší znalosti o kávě lze získat tam, kde ji pěstují. Země, které jsou známé pro pěstování kávy Na světě najdete několik důležitých regionů, které jsou pro svou kávu známé a atraktivní pro návštěvu plantáže. Pokud jste milovníky jídla, můžete to spojit i s ochutnávkou sušeného ovoce, ořechů...
Číst celý článek