Štěpa ze světa 87 – Caye Caulker (Belize) - předpověď počasí v destinaci
22.4.2025 - Úterý
11:00
|
26,6°C
|
Vítr: 8.36m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
14:00
|
26,7°C
|
Vítr: 7.22m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: 0,12 mm |
17:00
|
27,9°C
|
Vítr: 6.99m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: 0,47 mm |
20:00
|
28,7°C
|
Vítr: 5.22m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
29,2°C
|
Vítr: 5.83m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: 0,25 mm |
23.4.2025 - Středa
02:00
|
27,6°C
|
Vítr: 6.32m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,6°C
|
Vítr: 7.24m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,6°C
|
Vítr: 8.11m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,5°C
|
Vítr: 8.18m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: 0,14 mm |
14:00
|
26,3°C
|
Vítr: 7.58m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: 0,92 mm |
17:00
|
26,5°C
|
Vítr: 7.86m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 18% | |
Srážky [3h]: 1,24 mm |
20:00
|
26,9°C
|
Vítr: 6.28m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 26% | |
Srážky [3h]: 0,30 mm |
23:00
|
27,1°C
|
Vítr: 5.45m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.4.2025 - Čtvrtek
02:00
|
26,9°C
|
Vítr: 5.95m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,7°C
|
Vítr: 7.32m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,6°C
|
Vítr: 7.97m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,5°C
|
Vítr: 7.49m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
26,6°C
|
Vítr: 8.07m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 21% | |
Srážky [3h]: 0,46 mm |
17:00
|
26,8°C
|
Vítr: 6.69m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,7°C
|
Vítr: 5.18m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: 0,20 mm |
23:00
|
26,8°C
|
Vítr: 4.83m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: 0,38 mm |
25.4.2025 - Pátek
02:00
|
26,5°C
|
Vítr: 6.64m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: 0,49 mm |
05:00
|
26,5°C
|
Vítr: 7.49m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: 0,22 mm |
08:00
|
26,5°C
|
Vítr: 7.97m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,6°C
|
Vítr: 7.29m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: 0,14 mm |
14:00
|
26,5°C
|
Vítr: 7.01m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 46% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
26,7°C
|
Vítr: 5.62m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,8°C
|
Vítr: 4.73m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,9°C
|
Vítr: 4.72m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
26.4.2025 - Sobota
02:00
|
26,7°C
|
Vítr: 5.39m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

18/12/05 - Caye Caulker Jeden hajzlik komar me pichnul do rtu a mel jsem ho v noci jako havajskej trubac, holomek jeden. Pro zlepseni nalady si rano smazim dva banany v oleji v kterem jsem vcera delal lansmit. Kupodivu to banany nejak nepoznamenalo a tak jsem mel dobrou mnamku k snidani. Varim jeste litr a pul caje , kterej si pak pekne vychladim a budu si jej uzivat po zbytek dne. Dnes jsem toho moc neudelal jen jsem se povaloval na plazi a obcas neco vyfotil. Caye Caulker je zatim nejhezci...
Číst celý článek