Baskicko jako autonomní španělský region - předpověď počasí v destinaci
11.5.2025 - Neděle
11:00
|
12,7°C
|
Vítr: 2.28m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
14:00
|
13,1°C
|
Vítr: 3.63m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
14,4°C
|
Vítr: 4.69m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: 0,17 mm |
20:00
|
10,4°C
|
Vítr: 0.66m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: 0,34 mm |
23:00
|
9,8°C
|
Vítr: 1.65m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
12.5.2025 - Pondělí
02:00
|
9,4°C
|
Vítr: 2.26m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 85% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
6,9°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
7,7°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
15,9°C
|
Vítr: 1.52m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
19,7°C
|
Vítr: 1.72m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
15,6°C
|
Vítr: 0.63m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
12,8°C
|
Vítr: 1.36m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,71 mm |
23:00
|
9,7°C
|
Vítr: 0.51m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,64 mm |
13.5.2025 - Úterý
02:00
|
8,3°C
|
Vítr: 1.57m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 89% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
7,6°C
|
Vítr: 1.83m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 23% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
9,6°C
|
Vítr: 1.69m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 41% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
17,8°C
|
Vítr: 1.48m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,2°C
|
Vítr: 1.13m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: 0,94 mm |
17:00
|
18,1°C
|
Vítr: 1.52m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: 1,83 mm |
20:00
|
14,8°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 84% | |
Srážky [3h]: 2,19 mm |
23:00
|
10,4°C
|
Vítr: 0.57m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14.5.2025 - Středa
02:00
|
9,8°C
|
Vítr: 0.78m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 85% | |
Srážky [3h]: 0,35 mm |
05:00
|
9,6°C
|
Vítr: 0.36m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 0,28 mm |
08:00
|
10,5°C
|
Vítr: 0.73m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: 0,12 mm |
11:00
|
15,8°C
|
Vítr: 0.52m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,5°C
|
Vítr: 2.53m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,53 mm |
17:00
|
16,6°C
|
Vítr: 2.38m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,00 mm |
20:00
|
14,4°C
|
Vítr: 1.57m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
11,2°C
|
Vítr: 0.42m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
15.5.2025 - Čtvrtek
02:00
|
11,8°C
|
Vítr: 0.07m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Když se řekne Baskicko, jako první nám bohužel přijdou na mysl tři písmena označující nechvalně známou teroristickou skupinu, která usiluje o odtržení Baskicka od Španělska, ETA. Kdo však Baskicko navštívil, ví, že se jedná o hospodářsky vyspělý region mnoha tváří, který má hodně co nabídnout. Krásné hory, pláže, kulturní památky a vynikající kuchyni, jejíž speciality si nejlépe vychutnáte ve spojení s výborným červeným vínem místní výroby. Zvláštnosti regionu Baskicko patří mezi průmyslově...
Číst celý článek