Baskicko jako autonomní španělský region - předpověď počasí v destinaci
19.6.2025 - Čtvrtek
08:00
|
21,1°C
|
Vítr: 1.59m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 35% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
24,5°C
|
Vítr: 0.58m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
31,1°C
|
Vítr: 0.72m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 31% | |
Oblačnost: 74% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
31,6°C
|
Vítr: 2.3m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 66% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
18,7°C
|
Vítr: 1.86m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: 2,95 mm |
23:00
|
17,7°C
|
Vítr: 3.22m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: 0,19 mm |
20.6.2025 - Pátek
02:00
|
18,8°C
|
Vítr: 2.73m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
18,3°C
|
Vítr: 2.75m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
20,3°C
|
Vítr: 0.97m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 50% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
28,8°C
|
Vítr: 0.71m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 16% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
31,7°C
|
Vítr: 1.97m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
31,6°C
|
Vítr: 1.91m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 40% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
28,7°C
|
Vítr: 1.37m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
21,7°C
|
Vítr: 1.39m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
21.6.2025 - Sobota
02:00
|
18,0°C
|
Vítr: 1.21m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
19,5°C
|
Vítr: 2.03m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
21,8°C
|
Vítr: 2.51m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 35% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
32,4°C
|
Vítr: 1.35m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
33,0°C
|
Vítr: 1.55m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,8°C
|
Vítr: 3.35m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 18% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
19,6°C
|
Vítr: 0.72m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 38% | |
Srážky [3h]: 4,40 mm |
23:00
|
17,5°C
|
Vítr: 2m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 101% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,09 mm |
22.6.2025 - Neděle
02:00
|
16,6°C
|
Vítr: 0.72m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
05:00
|
16,1°C
|
Vítr: 0.81m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: 0,17 mm |
08:00
|
16,8°C
|
Vítr: 1.17m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
21,9°C
|
Vítr: 0.56m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
29,2°C
|
Vítr: 2.02m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: 57% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,4°C
|
Vítr: 2.11m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
19,1°C
|
Vítr: 0.83m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: 5,27 mm |
23:00
|
19,2°C
|
Vítr: 2.4m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Když se řekne Baskicko, jako první nám bohužel přijdou na mysl tři písmena označující nechvalně známou teroristickou skupinu, která usiluje o odtržení Baskicka od Španělska, ETA. Kdo však Baskicko navštívil, ví, že se jedná o hospodářsky vyspělý region mnoha tváří, který má hodně co nabídnout. Krásné hory, pláže, kulturní památky a vynikající kuchyni, jejíž speciality si nejlépe vychutnáte ve spojení s výborným červeným vínem místní výroby. Zvláštnosti regionu Baskicko patří mezi průmyslově...
Číst celý článek