Zámek Neuschwanstein - předpověď počasí v destinaci
21.1.2025 - Úterý
10:00
|
0,7°C
|
Vítr: 1.4m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
4,1°C
|
Vítr: 0.65m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
3,9°C
|
Vítr: 0.21m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
0,5°C
|
Vítr: 2.44m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
-0,2°C
|
Vítr: 2.88m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22.1.2025 - Středa
01:00
|
-0,9°C
|
Vítr: 3.22m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
-1,4°C
|
Vítr: 3.38m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 17% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
-1,4°C
|
Vítr: 3.35m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 29% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
2,3°C
|
Vítr: 2.96m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
6,1°C
|
Vítr: 2.13m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
4,5°C
|
Vítr: 2.12m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
2,2°C
|
Vítr: 2.57m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
1,0°C
|
Vítr: 2.93m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23.1.2025 - Čtvrtek
01:00
|
0,5°C
|
Vítr: 3.45m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
2,0°C
|
Vítr: 3.48m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
2,2°C
|
Vítr: 2.35m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
4,8°C
|
Vítr: 1.6m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
3,9°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
2,7°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,17 mm |
19:00
|
0,4°C
|
Vítr: 1.73m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 91% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
-0,1°C
|
Vítr: 2.41m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.1.2025 - Pátek
01:00
|
-0,2°C
|
Vítr: 2.69m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 50% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
-0,6°C
|
Vítr: 2.55m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
-0,4°C
|
Vítr: 3.21m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
3,4°C
|
Vítr: 3.4m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 84% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
7,9°C
|
Vítr: 3.06m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
5,9°C
|
Vítr: 2.78m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
3,8°C
|
Vítr: 2.75m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
2,8°C
|
Vítr: 3.07m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.1.2025 - Sobota
01:00
|
2,1°C
|
Vítr: 3.48m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Romantický zámek, který jako by vypadl z nějaké známé pohádky. A nutno podotknout, že si už v několika filmech opravdu zahrál. Jde také o jednu z největších turistických atrakcí dnešního Německa. Ano, to všechno je proslulý zámek Neuschwanstein. Pětipodlažní zámek Neuschwanstein je přitom poměrně mladý (postaven byl mezi léty 1869 – 1887), ale vypadá tak trochu jako středověký hrad. Spojuje totiž hned několik stavebních slohů – je postaven v duchu novogotiky a novoromantismu, vnitřní...
Číst celý článek