Současnost ostrova Madeira - předpověď počasí v destinaci
19.4.2025 - Sobota
05:00
|
10,4°C
|
Vítr: 2.89m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 27% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
11,0°C
|
Vítr: 2.93m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: 0,11 mm |
11:00
|
12,6°C
|
Vítr: 3.07m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
15,5°C
|
Vítr: 2.41m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 34% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
16,2°C
|
Vítr: 2.5m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
13,8°C
|
Vítr: 2.01m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
9,5°C
|
Vítr: 2.61m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20.4.2025 - Neděle
02:00
|
9,3°C
|
Vítr: 3.08m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
9,0°C
|
Vítr: 2.22m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
8,9°C
|
Vítr: 2.06m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
13,8°C
|
Vítr: 1.74m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
15,8°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
15,8°C
|
Vítr: 1.71m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
14,3°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
10,2°C
|
Vítr: 2.18m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
21.4.2025 - Pondělí
02:00
|
9,8°C
|
Vítr: 2.22m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
9,3°C
|
Vítr: 1.62m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
8,9°C
|
Vítr: 1.91m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 19% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
14,1°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,3°C
|
Vítr: 1.19m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,2°C
|
Vítr: 1.66m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 33% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
15,7°C
|
Vítr: 1.92m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
12,3°C
|
Vítr: 2.01m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22.4.2025 - Úterý
02:00
|
12,3°C
|
Vítr: 2.49m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
12,1°C
|
Vítr: 1.87m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
12,4°C
|
Vítr: 2.08m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
14,9°C
|
Vítr: 1.98m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 43% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,1°C
|
Vítr: 0.92m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 22% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
17,6°C
|
Vítr: 0.56m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
14,8°C
|
Vítr: 1.4m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Pro cestu na Madeiru budete potřebovat jen občanský průkaz (a samozřejmě letenku, jinak než letecky byste se na tento malebný ostrov jen horko těžko dostávali), Česká republika i Portugalsko, pod nějž Madeira i přes určitou míru autonomie politicky spadá, jsou členové Evropské unie. Na Madeiře žije čtvrt milionu stálých obyvatel, ostrov prosperuje i díky tamním bohatým imigrantům. Dalšími předpoklady místního rozvoje jsou i velké investice z kasy Evropské unie, tamní „jarní“ klima, čistá...
Číst celý článek