Ochutnejte italskou klasiku, olivový olej z rodinného mlýna - předpověď počasí v destinaci
21.11.2024 - Čtvrtek
16:00
|
11,7°C
|
Vítr: 4.38m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 53% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
9,9°C
|
Vítr: 2.79m/s | |
Tlak: 1003hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
9,8°C
|
Vítr: 4.31m/s | |
Tlak: 999hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22.11.2024 - Pátek
01:00
|
12,8°C
|
Vítr: 5.49m/s | |
Tlak: 993hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
13,5°C
|
Vítr: 4.81m/s | |
Tlak: 993hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
11,7°C
|
Vítr: 2.65m/s | |
Tlak: 995hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 89% | |
Srážky [3h]: 0,28 mm |
10:00
|
13,4°C
|
Vítr: 0.93m/s | |
Tlak: 996hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 9,17 mm |
13:00
|
13,3°C
|
Vítr: 2.25m/s | |
Tlak: 997hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 6,88 mm |
16:00
|
11,4°C
|
Vítr: 1.33m/s | |
Tlak: 1002hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: 0,62 mm |
19:00
|
6,7°C
|
Vítr: 8.71m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 34% | |
Srážky [3h]: 1,22 mm |
22:00
|
4,8°C
|
Vítr: 2.37m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 27% | |
Srážky [3h]: 0,24 mm |
23.11.2024 - Sobota
01:00
|
4,3°C
|
Vítr: 1.52m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
3,7°C
|
Vítr: 1.67m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
3,4°C
|
Vítr: 2.15m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
8,1°C
|
Vítr: 0.72m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
9,9°C
|
Vítr: 1.76m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
7,8°C
|
Vítr: 1.68m/s | |
Tlak: 1030hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
5,2°C
|
Vítr: 1.6m/s | |
Tlak: 1033hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
4,9°C
|
Vítr: 2.01m/s | |
Tlak: 1034hPa | |
Vlhkost: 45% | |
Oblačnost: 32% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.11.2024 - Neděle
01:00
|
4,8°C
|
Vítr: 2.19m/s | |
Tlak: 1033hPa | |
Vlhkost: 45% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
4,8°C
|
Vítr: 2.06m/s | |
Tlak: 1033hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
5,1°C
|
Vítr: 2.06m/s | |
Tlak: 1034hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 21% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
10,4°C
|
Vítr: 0.63m/s | |
Tlak: 1034hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
12,5°C
|
Vítr: 1.89m/s | |
Tlak: 1033hPa | |
Vlhkost: 31% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
9,5°C
|
Vítr: 0.86m/s | |
Tlak: 1033hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
7,4°C
|
Vítr: 1.71m/s | |
Tlak: 1033hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
7,3°C
|
Vítr: 1.84m/s | |
Tlak: 1032hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.11.2024 - Pondělí
01:00
|
7,2°C
|
Vítr: 2.06m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
6,9°C
|
Vítr: 2.09m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
6,6°C
|
Vítr: 2.03m/s | |
Tlak: 1030hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Pokud máte rádi olivový olej, jistě jste slyšeli o Itálii jako o jednom z největších a nejlepších producentů tohoto tekutého zlata. Ale víte, kde se v Itálii vyrábí nejlepší olivový olej? A znáte nějaké konkrétní olivové mlýny, které stojí za návštěvu? V tomto článku vám představíme jeden z nich: Frantoio Tini, rodinný olivový mlýn ve vesničce Castilenti v kraji Abruzzo, který kombinuje stoletou tradici s moderní technologií a nabízí širokou škálu vynikajících olivových olejů. Přečtěte si...
Číst celý článek