Ochutnejte italskou klasiku, olivový olej z rodinného mlýna - předpověď počasí v destinaci
21.1.2025 - Úterý
10:00
|
7,0°C
|
Vítr: 0.65m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 34% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
9,7°C
|
Vítr: 1.98m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
10,0°C
|
Vítr: 1.61m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: 0,20 mm |
19:00
|
7,2°C
|
Vítr: 0.81m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
6,6°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 16% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22.1.2025 - Středa
01:00
|
6,4°C
|
Vítr: 1.58m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
5,9°C
|
Vítr: 1.58m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
5,5°C
|
Vítr: 1.67m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
9,6°C
|
Vítr: 0.93m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
10,8°C
|
Vítr: 1.7m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
9,4°C
|
Vítr: 0.14m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,14 mm |
19:00
|
8,5°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
7,8°C
|
Vítr: 1.41m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23.1.2025 - Čtvrtek
01:00
|
8,2°C
|
Vítr: 1.66m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
8,4°C
|
Vítr: 1.59m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
8,5°C
|
Vítr: 2.2m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
11,9°C
|
Vítr: 1.33m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
15,3°C
|
Vítr: 1.37m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
13,7°C
|
Vítr: 1.18m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
10,4°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 47% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
10,2°C
|
Vítr: 1.8m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 28% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.1.2025 - Pátek
01:00
|
10,7°C
|
Vítr: 1.12m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 38% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
8,6°C
|
Vítr: 0.67m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: 0,26 mm |
07:00
|
8,5°C
|
Vítr: 1m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
9,3°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
9,8°C
|
Vítr: 1.47m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
10,4°C
|
Vítr: 2.33m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
9,2°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 75% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
7,7°C
|
Vítr: 0.58m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.1.2025 - Sobota
01:00
|
7,2°C
|
Vítr: 1.29m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 27% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Pokud máte rádi olivový olej, jistě jste slyšeli o Itálii jako o jednom z největších a nejlepších producentů tohoto tekutého zlata. Ale víte, kde se v Itálii vyrábí nejlepší olivový olej? A znáte nějaké konkrétní olivové mlýny, které stojí za návštěvu? V tomto článku vám představíme jeden z nich: Frantoio Tini, rodinný olivový mlýn ve vesničce Castilenti v kraji Abruzzo, který kombinuje stoletou tradici s moderní technologií a nabízí širokou škálu vynikajících olivových olejů. Přečtěte si...
Číst celý článek