Ochutnejte italskou klasiku, olivový olej z rodinného mlýna - předpověď počasí v destinaci
2.7.2025 - Středa
05:00
|
20,9°C
|
Vítr: 1.85m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
22,7°C
|
Vítr: 0.75m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
28,6°C
|
Vítr: 3.46m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 45% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
33,0°C
|
Vítr: 5.66m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
31,0°C
|
Vítr: 3.75m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,7°C
|
Vítr: 0.36m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 52% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
23,4°C
|
Vítr: 1.74m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.7.2025 - Čtvrtek
02:00
|
22,7°C
|
Vítr: 2.11m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
22,1°C
|
Vítr: 1.58m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: 18% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
27,8°C
|
Vítr: 0.26m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
32,7°C
|
Vítr: 3.61m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
33,2°C
|
Vítr: 5.33m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
32,4°C
|
Vítr: 3.38m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 19% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,3°C
|
Vítr: 1.62m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: 0,26 mm |
23:00
|
24,3°C
|
Vítr: 2.67m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 85% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
4.7.2025 - Pátek
02:00
|
24,6°C
|
Vítr: 2.21m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
22,9°C
|
Vítr: 1.87m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 61% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
29,0°C
|
Vítr: 0.45m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 44% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
33,6°C
|
Vítr: 4.13m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
34,4°C
|
Vítr: 5.92m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 27% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
29,7°C
|
Vítr: 3.29m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: 0,20 mm |
20:00
|
27,6°C
|
Vítr: 4.7m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: 0,18 mm |
23:00
|
23,8°C
|
Vítr: 2.77m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
5.7.2025 - Sobota
02:00
|
24,4°C
|
Vítr: 1.89m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: 62% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
22,6°C
|
Vítr: 2.41m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
28,3°C
|
Vítr: 1.4m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
31,5°C
|
Vítr: 3.94m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
33,2°C
|
Vítr: 5.12m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
29,3°C
|
Vítr: 2.04m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 33% | |
Srážky [3h]: 0,36 mm |
20:00
|
23,7°C
|
Vítr: 3.45m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: 3,12 mm |

Pokud máte rádi olivový olej, jistě jste slyšeli o Itálii jako o jednom z největších a nejlepších producentů tohoto tekutého zlata. Ale víte, kde se v Itálii vyrábí nejlepší olivový olej? A znáte nějaké konkrétní olivové mlýny, které stojí za návštěvu? V tomto článku vám představíme jeden z nich: Frantoio Tini, rodinný olivový mlýn ve vesničce Castilenti v kraji Abruzzo, který kombinuje stoletou tradici s moderní technologií a nabízí širokou škálu vynikajících olivových olejů. Přečtěte si...
Číst celý článek