Náklaďákem kolem světa 3 - Baskicko - předpověď počasí v destinaci
22.2.2025 - Sobota
22:00
|
12,0°C
|
Vítr: 1.18m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23.2.2025 - Neděle
01:00
|
9,6°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
6,5°C
|
Vítr: 1.24m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
6,1°C
|
Vítr: 1.41m/s | |
Tlak: 1030hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
10,2°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1031hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
15,2°C
|
Vítr: 0.86m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
17,2°C
|
Vítr: 1.09m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
11,3°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
9,5°C
|
Vítr: 2.82m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
24.2.2025 - Pondělí
01:00
|
9,1°C
|
Vítr: 2.98m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
9,3°C
|
Vítr: 3.04m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
07:00
|
9,8°C
|
Vítr: 3.26m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
10:00
|
12,0°C
|
Vítr: 2.98m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
13:00
|
17,2°C
|
Vítr: 3.09m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16:00
|
18,2°C
|
Vítr: 3.17m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 72% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19:00
|
12,3°C
|
Vítr: 1.39m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
22:00
|
12,1°C
|
Vítr: 0.21m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
25.2.2025 - Úterý
01:00
|
11,3°C
|
Vítr: 2.05m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
04:00
|
10,9°C
|
Vítr: 5.21m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: 1,64 mm |
07:00
|
10,4°C
|
Vítr: 3.73m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: 8,43 mm |
10:00
|
10,0°C
|
Vítr: 8.47m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,58 mm |
13:00
|
10,7°C
|
Vítr: 7.95m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 1,17 mm |
16:00
|
9,9°C
|
Vítr: 6.46m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,25 mm |
19:00
|
8,1°C
|
Vítr: 3.82m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,73 mm |
22:00
|
6,7°C
|
Vítr: 2.2m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 87% | |
Srážky [3h]: 1,98 mm |
26.2.2025 - Středa
01:00
|
6,7°C
|
Vítr: 2.29m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 89% | |
Srážky [3h]: 1,88 mm |
04:00
|
7,6°C
|
Vítr: 2.81m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 3,92 mm |
07:00
|
5,8°C
|
Vítr: 1.3m/s | |
Tlak: 1029hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: 2,32 mm |
10:00
|
8,3°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1030hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 1,77 mm |

Do této malebné krajiny nás pracovní povinnosti zaváli už podruhé. Poprvé jsme tady museli prodat naší dodávku. I přes nepříjemné zážitky nás Baskicko doslova okouzlilo. Pomáháme tady jako sběrači chilli papriček. Piments d' Espelette Máme štěstí protože v této oblasti jsou farmy většinou rodinnou záležitostí, takže i my pracujeme na tradiční baskické rodinné farmě. Náš patron, pravý Bask Ramutcho s jeho ženou dodržují tradiční pěstování těchto chilli papriček. Svoje know-how zdědili po...
Číst celý článek